• 瀏覽: 2,649
  • 回覆: 37
+3
又柒一鑊 😙

就算升到一百蚊, 又點? 間公司之前蝕左幾多億? 邊一年唔蝕錢?

班戇鳩仔買黎做廁紙都用唔到幾多日.

成班關聯人士係度玩野.
真係有傻仔以為隻野可以番生?

我最期望證監慢慢查, 等班戇鳩仔全部乃晒野先停牌, 佢地咪知道盲撐唔可以只用鍵盤, 而係要做水魚

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-12 01:05 PM 發表
又柒一鑊 😙
傻仔嚟~人哋大莊搭棚散貨,你哋啲傻散就走去追,等大莊散光散淨跌返落嚟,傻散就知味道

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-8-12 03:12 PM 發表
成班關聯人士係度玩野.
真係有傻仔以為隻野可以番生?
梗系有好多傻仔啦,睇開帖果個咪知囉

引用:
原帖由 黃金肥牛 於 2020-8-12 03:19 PM 發表

傻仔嚟~人哋大莊搭棚散貨,你哋啲傻散就走去追,等大莊散光散淨跌返落嚟,傻散就知味道
而家0.60..好多黃人做大閘蟹囉

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-12 01:05 PM 發表
又柒一鑊 😙
突然升咁多, 究竟係d咩人入股呢? 一定唔會係散戶做得到....咁證明左d咩呢?

引用:
原帖由 andy14011982 於 2020-8-12 03:48 PM 發表

突然升咁多, 究竟係d咩人入股呢? 一定唔會係散戶做得到....咁證明左d咩呢?

經樓主把烏鴉口一講,即刻跌返落嚟…

引用:
又柒一鑊 😙
你都贊成拉多幾次肥佬黎, 282又可以勁升, 好事, 最好每月拉一次

引用:
原帖由 andy14011982 於 2020-8-12 03:48 PM 發表

證明團結就是力量囉,咁都要問!

不過282受到證監局無限關注,所以聽朝大有可能被停牌。
引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2020-8-12 03:53 AM 發表

你都贊成拉多幾次肥佬黎, 282又可以勁升, 好事, 最好每月拉一次

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-13 12:05 AM 發表

團結比人割肉仲要笑住幫人數錢
就係你地呢d
笑死人既係你地自己

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-8-13 12:05 AM 發表

若團結就是力量,應是只買不賣,不賺價

樓主可能同黎智英一干人等有關,先報警

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]