• 瀏覽: 2,095
  • 回覆: 20
畀佢保釋,即系有心放走三仔爺,仲驚死佢唔夠錢著草,通過屁股票過數相助。

狗蝨就是狗蝨,去到邊都要吸血並傳播病毒,將狗蝨放在敵人身上系最佳策略。

索贊來真媽叉蘇聯,媽到攞埋落背椅奬,蘇聯送佢去美國享福,結果佢媽叉美國絕不留情,媽到自己瓜柴才收口。

媽叉天性也
此話並非假
爛果在台灣
何曾多好話

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-12 10:48 AM 發表
畀佢保釋,即系有心放走三仔爺,仲驚死佢唔夠錢著草,通過屁股票過數相助。

狗蝨就是狗蝨,去到邊都要吸血並傳播病毒,將狗蝨放在敵人身上系最佳策略。

索贊來真媽叉蘇聯,媽到攞埋落背椅奬,蘇聯送佢去美國享福,結果佢媽叉美國絕不留情,媽到自己瓜柴才收口。

媽叉天性也
此話並非假
爛果在台灣
何曾多好話 ...
唯一救到肥佬黎的就只有牠自己, 肯轉做污點証人

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-12 10:56 發表

唯一救到肥佬黎的就只有牠自己, 肯轉做污點証人
佢唔敢,屎埃A暗殺佢全家都做得到。

俾佢保釋有些失望
又話國安無得保釋

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-12 11:02 AM 發表

佢唔敢,屎埃A暗殺佢全家都做得到。
唔轉污點証人都難逃被老美滅門
橫又死, 掂又死, 不如搏翻鋪!

引用:
原帖由 Perfect 於 2020-8-12 11:50 發表
俾佢保釋有些失望
又話國安無得保釋
國安話得就得。大局非我等網民可解。

引用:
原帖由 Perfect 於 2020-8-12 11:50 AM 發表
俾佢保釋有些失望
又話國安無得保釋
會唔會係“將曱甴藥餌帶番屋企”既策略?

引用:
原帖由 玉靈龍 於 2020-8-12 12:56 發表

物盡其用,大至相同。

引用:
原帖由 玉靈龍 於 2020-8-12 12:56 PM 發表

好似咁
https://youtu.be/db2Ig4372oU

中國對付呢類人,一向態度都係唔想晒米飯養佢地
捉佢地坐監,等同俾佢地做烈士,又可以出名上位
搞到領導出國訪問,歐美官員做下樣關心人權,一定開口要求放人
過去慣例,有本事離開,就呢世都唔好返黎,等同放逐
人不在地,係國外點叫,都搞唔到咩野花樣
就好似六四班學生,仲有幾大影響力?
之前有劉霞去左德國,講就話就醫,最終會老死異鄉,仲邊個記得有呢個人
建議好簡單,班仆街個個扮病,身患重疾,申請保外就醫
呢世都唔駛返香港
當年王丹都係用呢招放佢走
不過,周庭呢類咁後生,好難用呢招
大慨點都要坐個兩三年,然後話坐到傻左,就放佢出國

只能說
天作孽,尤可恕
自作孽,不可活

引用:
原帖由 Perfect 於 2020-8-12 11:50 AM 發表
俾佢保釋有些失望
又話國安無得保釋
這是第一個大案,全世界都在盯著,整個辦案過程必須完備無缺,小心推進,証據堅實,証明國安法沒破壞法治傳統。
所以我認為不需圖一時之快,而是最后把肥佬釘死而過程挑不出毛病。
對國安法信心的建立,便是由一個個嚴謹辦案爲基礎。

引用:
原帖由 sclee1209 於 2020-8-12 14:25 發表
中國對付呢類人,一向態度都係唔想晒米飯養佢地
捉佢地坐監,等同俾佢地做烈士,又可以出名上位
搞到領導出國訪問,歐美官員做下樣關心人權,一定開口要求放人
過去慣例,有本事離開,就呢世都唔好返黎,等同放逐
人不在地,係國外點叫,都搞唔到咩野花樣
就好似六四班學生,仲有幾大影響力?
之前有劉霞去左德國,講就話就醫,最終會老死異鄉,仲邊個記得有呢個人
建議好簡單,班仆街個個扮病,身患重疾,申 ...
覺得中央唔想煩,燒冥帋送佢地走。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-8-12 14:34 發表

這是第一個大案,全世界都在盯著,整個辦案過程必須完備無缺,小心推進,証據堅實,証明國安法沒破壞法治傳統。
所以我認為不需圖一時之快,而是最后把肥佬釘死而過程挑不出毛病。
對國安法信心的建立,便是由一個個嚴謹辦案爲基礎。 ...
任何説話都可以兩面講,耶穌佛祖點會拗得出結果?

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-12 10:48 發表

媽叉天性也
此話並非假
爛果在台灣
何曾多好話 ...
明放也不會領情,成為主人的一隻重要棋子,主人不認同,過河卒回不了頭。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]