• 瀏覽: 540,773
  • 回覆: 27
  • 追帖: 157
+439
引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-8-23 03:26 PM 發表

支持小魚️密地去做檢測!💪🏼💪🏼💪🏼
記住要知唔知驗完係咪會收sms定電郵比結果你?如果寄信小心你媽咪細妹見到 ...
收短訊SMS通知(陰性)
陽性就會收到衛生署電話

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-8-23 08:18 PM 發表

佢哋要拒絕驗
咪由佢
對付呢d人
最好就係唔理佢無視佢
第時,冇健康碼,
車佢搭唔到,飛機搭唔到,公司返唔到,餐廳唔歡迎佢....咪仲精彩!我等住睇 ...
檢測完會有健康碼,可以周圍去,去旅行又得,返工又得,去餐廳食野又得,去商場又得,班黃人死都唔驗,蝕晒底啦

引用:
原帖由 南區總警司 於 2020-8-24 01:52 PM 發表
港與10國探討旅遊氣泡 邱騰華:與泰國日本談得較深入

他表示最優先的會是兩地有承認的測試標準,如上機前通過雙方同意的測試,報告結果等經航空公司和運輸單位轉達,抵步後對方有權要求再做測試,至於「甚麼人士優先(出行)反而次要」。他透露現時以泰國和日本商討得較深入,其他地方則有交換信件。

https://hd.stheadline.com/news/r ...
班YC講一套做一套,身體最誠實

引用:
原帖由 陽光藍孩 於 2020-8-24 08:07 PM 發表

放心,如果要檢驗先有10000蚊拎,佢地一定一路排檢驗一路鬧最無骨氣係佢地
師兄,果然好橋

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-8-25 04:33 PM 發表 
一班無法無天嘅人渣
Lunch 哥及隻曱甴婆被警察拉左睇下班曱甴仲夠唔夠膽去西九裁判法院滋擾陳彥霖的家人

引用:
原帖由 kpophk 於 2020-8-26 12:15 PM 發表
林卓廷及許智峯等16人今早被捕 民主黨:林涉7.21暴動罪
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200826/bkn-20200826064251770-0826_00822_001.html
班曱甴及犯氓政棍,排著隊逐個找數

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ahlihaha 於 2020-8-27 04:36 PM 發表

人妖杰昨日吹雞叫人今日著黑衫
著黑衫就係支持佢地,呢種方式真係好廉價
我公司有7位同事今日就是響應人妖杰的號召,著左黑衫黑褲無聲抗議,我見到都嚇一跳

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-8-28 12:05 PM 發表
呢個系檢測地點搜尋:

https://www.communitytest.gov.hk/locations
係馬鞍山有兩個檢測中心比較方便我嘅,一個在恆安社區中心,一個在馬鞍山體育館

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2020-8-28 04:23 PM 發表

我們藍人全面反擊,幫襯藍店啦
我們藍人更加要團結支持良心集團--華潤集團

引用:
原帖由 傻傻的貓仔 於 2020-8-29 09:22 PM 發表

我呢一年都少左接觸呆灣既朋友!

有個呆灣朋友,佢好似去左澳門工作年幾兩年左右,早果排係line同我呻話依家要隔離無得返去留係澳門好悶,佢話工作既同事全部都係大陸人,成日係到講大陸有幾好幾先進幾方便,咁我話如果你覺得呆灣比他們更好,大可以話返佢地架,之後佢默默地轉左去另一個話題

我都登記左檢測啦 ...
我都預約左啦
我預約做檢測的日期同時間和師兄一樣,不過唔同地區(小弟在馬鞍山區)

我在網上睇到有藍醫護爆料,話黃絲曱甴醫護去申請做檢測員原文一字不漏打出來:

”D YC 醫護成日話唔贊成全民檢測又話送中,點知個個YC又報名做檢測員,$500-$800/hr, 每次六小時,做一次已有最少$3000。而家報名嘅YC超多,仲話要撩入D BC, 撩到佢地唔舒服😓

佢地話反對全民檢測,但卻申請做檢測員,果然佢地口裡說不,身體卻最誠實

呢兩隻扮急救的曱甴黑暴在旺角新世紀廣場做哨兵,叫曱甴黑暴在警察進場時散開
大家請推爆佢地,等佢地返工嘅俾老闆炒,搵工嘅一世都搵唔到工

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]