• 瀏覽: 540,975
  • 回覆: 82
  • 追帖: 157
+439
引用:
原帖由 逑求奇 於 2020-8-28 01:57 PM 發表

已正名逃籠小隊😂
呢個名我鍾意!

引用:
原帖由 billy24 於 2020-8-28 12:47 PM 發表
"若有關人士是經過內地海域,最終目的地是去台灣,應如何判定罪名,他就不清楚相關管轄權。"
未經許可偷渡進入中國水域是事實,在中國水域被中國執法人員當場補獲也是事實,犯下中國律法中的偷渡罪也是事實,那中國政府為何會沒有絕對的管轄權?
其次,港區國安法是全國性法律,你在香港犯了港區國安法就等於你在國內犯了港區國安法,一樣會被公安拉,正如羅漢奸如果入境中國,一定會被中國政府拉一樣,更何況沒有中港引渡 ...
港大有d咁嘅講屍,唔怪得教出咁多大學牲咯,叫呢條低B仔自己上北京向有關部門講解吧

引用:
原帖由 Mary妹妹 於 2020-8-28 04:23 PM 發表

我們藍人全面反擊,幫襯藍店啦
誰在乎黃豆幫襯不幫襯,牠們別自我澎漲

引用:
原帖由 microstation 於 2020-8-28 04:44 PM 發表
立法會將繼續履行職責不少於1年,但民主派與抗爭派對是否延任仍存在分歧。香港民意研究所今午(28日) 公布有關民主派去留問題的民意調查,顯示50%民主派支持者及58%非民主派支持者認為民主派應全部離開,只有27%民主派支持者和20%非民主派支持者認為民主派應全部留任。
調查在本月24日下午3時至27日下午3時進行,訪問了17460人,回應比率為17.1%。只選擇全部離開議會的民主派支持者及非民主派 ...
呢班友好乸煩,一味響度拖,根本唔捨得份糧,而家想盡辦法去兜

引用:
原帖由 扯旗幫 於 2020-8-28 10:09 PM 發表

揾堅記車房的堅叔咪搞得掂,駛乜諗
收縮水?

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-8-28 06:57 PM 發表

11548581 一語道破!
說到尾,都是個錢字

引用:
原帖由 怪醫間黑男 於 2020-8-30 02:33 PM 發表

看到此消息
之後應該會拉埋出呢啲煽動帖文嘅白痴友咯,仲on99號召乜號召物,近期嘅拘捕行動已經告訴大家,別以為躲在網絡就捉不到

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-8-30 02:26 PM 發表

Cut未係最好,比佢用,但速度是最慢,慢到火都來個速度。cut佢佢會用自己數據。
Cut冷氣就得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]