• 瀏覽: 540,548
  • 回覆: 43
  • 追帖: 157
+439
引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-8-25 04:32 PM 發表

其實跑步風險唔細.
一來香港多數地方都多人, 跑步都好難會冇乜人.
加上跑步時呼吸會較深同急.  
真係有病人係附近就危險.
星期日一早7點未夠就去沙田河畔運動.... 咪以為無咩人,一樣咁多,不帶口罩GE人都有... 再晏D多人到好似在街市... 口罩就一直帶住, 不過, 好快就成個口罩濕曬....

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-8-25 08:23 PM 發表

如果搏懵將佢入晒正常集運唔知得唔得呢?因為真係得一小盒係「敏感」貨品 .....
是你同佢講定集運發現? 我唔是用神州, 不過自己個集運教...叫個賣家在盒面唔好寫/ 或者寫其他野, 話如果海關查時會發現.... 果時是買左D 手機電,

引用:
原帖由 ahlihaha 於 2020-8-26 12:33 AM 發表
話說政府招募在職公務員和退休公務員幫手做檢測中心的行政工作,津貼幾好所以我有申請,但估唔到有d黃到💩色嘅同事都有申請🤔🤔🤔
入去做搞💩

引用:
原帖由 知三 於 2020-8-26 02:11 PM 發表

721當日搞救火喉個條友呢?粗口爛舌個八婆呢?仲未拉?
.. 果個大肚婆呢? 會唔會協助調查? 好想睇下佢個B 照左X光之後, 有無事....

引用:
原帖由 geometric 於 2020-8-26 06:18 PM 發表

按日子推測,應擺百日宴了
成班FD入曬冊, 擺左都無人來 ....

引用:
原帖由 zoe~berry 於 2020-8-27 07:26 PM 發表

應該係夜晚偷渡, 半夜被捉到, 然後請佢地上舢舨睇日出同曬下太陽, 跟住影張大合照, 大家齊齊回鄉啦
個RUNDOWN 幾好WOR....

引用:
原帖由 zoe~berry 於 2020-8-27 07:59 PM 發表

睇得tbb電視劇多
似是夜釣圖反遊船河節目表來....

引用:
原帖由 逑求奇 於 2020-8-27 11:20 PM 發表

咁都得😂暫時連做招財貓個動作都難,膊頭個臼仲有d卡卡聲,韌帶就陰陰痛舉唔起手臂,有排搞
有無試下針灸? 對痛証幾好... 好多年前,因為個MON位置唔好, 搞到頸後面骨發大, 抬唔起頭, 再加肩周炎... 物理治療又貴又只治標.. 最後, 走去針灸試下, 再加埋中藥,最後好番曬, 要針好幾個療程先得....

引用:
原帖由 wing_gun 於 2020-8-29 10:36 AM 發表

FB好賤格, 只打"何君堯"係search唔到佢個專頁, 一定要打全名
我只打"何君堯"又走到出來... LIKED

引用:
原帖由 strawberry_c 於 2020-8-30 12:27 AM 發表

大家樂居然係藍😱
之前話2間都是黃.... .. 不過, 為免支持錯.. 去美心就最好.. 而且, 美心D餐都抵食過果2間大字快餐...

引用:
原帖由 Chilie 於 2020-8-30 12:34 AM 發表

其實我香港玩開果班朋友,有兩三個喺佔中前有時都會講下政治嘢。但喺女人堆所謂嘅政治嘢就係鬧下政府,笑下大陸咁🙃 我雖然唔同意,但係都唔會出聲,佢地幾個平時講嘢都又大聲又快,會頂唔住。
舊年重有見面時,藍或黃嘅都講喺其他朋友/家庭圈度,都頂唔順唔同意見又偏激嘅人,係要迫人表態之類。
到而家大家都有共識,暫時睇重友誼多啲,喺谷度都唔會講呢啲話題。所以除咗有人生日,谷度都冇乜人講嘢喇。
或者 ...
... 我果D 識左1X年, 佢地在GROUP到是無講政治, 但亦因為黑暴, 連講野的興趣都無.... 包括自己, 半個GROUP都是深黃, 其他又無表態.... 唉, 唔出聲算啦, 結果是個個都無再出聲...

引用:
原帖由 littlemermaid 於 2020-8-30 11:40 AM 發表
有人想重演721,煽動人31號出嚟搞事?
唔知陳彥霖家人可唔可以申請禁用任何有關陳彥霖的活動?  覺得佢地好慘, 陳彥霖個名聲亦都被濫用....

whatsapp 收到...

引用:
原帖由 catcrystal 於 2020-8-30 11:31 PM 發表

我哋兩個都無車牌😓
我去沖繩果幾日仲要天氣唔好, 巴士延誤, 搞到心情好差
剩係覺得美國村既行程比較好
首里城好細, 半個鐘就行完
國際通交通幾方便, 而且多嘢食賣, 但當地餐廳質素麻麻, 睇tabelog去食都中中哋伏
最難頂係果D沖繩家庭料理, 真係好咸好難食😖
如果比我再揀一次, 同樣價錢, 我寧願去九洲好過, 至少有JR交通方便D, D嘢又好食D😒 ...
自駕好D... 沖繩D景點唔集中, 果時是夏天去, 陽光大放送, 曬到隻野咁, 但d 海水好清好靚....

除左去大城市, 日本其他地方都是自駕會更好玩.... 有機會, 考番個牌去自駕....  .

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]