• 瀏覽: 540,721
  • 回覆: 99
  • 追帖: 157
+439
引用:
原帖由 naly 於 2020-8-30 11:36 AM 發表
大家樂可能好似TVB咁有黃人同藍人玩政治表態, 所以難分黃藍, 而大班真係衰係二世祖手上, 成班管理層都已經切割, 做哂公關都無用, 個二世祖依家已經唔敢再出來。 ...
如果大班管理層,
真係同個二世祖切割左,
咁又可以考慮幫襯返。

引用:
原帖由 eman666 於 2020-8-29 06:36 PM 發表

唔夠多人知
起碼無人罷睇套反路人甲
其實未嘗唔係好事,起碼同過街做到對比,
Tvb搵黃既做主角就一定無運行,
搵個黃既做2打6,
都仲有得靠正常既主角挽回劣勢,
睇下tvb仲重唔重用d黃既。

引用:
原帖由 MatCoop 於 2020-8-29 04:39 PM 發表

我都要 copy & paste 以下D字先會在 Facebook search 到:
何君堯 (Junius Ho Kwan Yiu)
Copy & paste終於搵到出黎like
之前一直都想like
不過搵唔到出黎
今次見到有個傻既話唔夠何生like數多
會辭職
立下決心一定要搵何生fb出黎like

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-8-30 02:00 PM 發表
請問各位師兄師姐,賤格曱甴,响尖沙咀係咪攪梗事???

我入吾到停車場,警察突然封路!
我都好想知今日出邊係唔係有人搞事
屋企人係油麻地個邊返工
話見有好多ptu係附近
仲上埋橡膠子彈
但睇新聞又唔有報

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-8-30 02:01 PM 發表

點樣切割咗,啲錢都係跌落去個袋度。除非佢家族賣盤,否則轉個圈又米係比番佢。食碗面反碗底,大陸人買佢咁多月餅,對佢做過D乜要返大陸,飲水都唔思源,呢D人無用的。 ...
其實係欣賞管理層當機立斷,同黃9切割左,唔會無道德無理智咁唔割。但係錢始終都係落返佢地袋,所以先心大心細,要考慮考慮
個二世祖唔止唔識感恩,仲一直係到害人,
佢班員工真係多得佢唔少。

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-8-30 02:16 PM 發表

我仲揾梗路入去海港城🥴🥴好多警察同警車!!!

真心痛,好多警察淋到成身濕哂!!!

多謝香港正義警察
香港警察真係好值得尊敬
特別鐘意鄧一哥

引用:
原帖由 怪醫間黑男 於 2020-8-30 02:33 PM 發表

看到此消息
唔該師兄
今日又要辛苦晒班警察了
唔知今日會唔會仲有on 99既出黎呢

引用:
原帖由 catcrystal 於 2020-8-30 02:31 PM 發表

我覺得驗果陣中招機會好細
反而而家班垃圾傳媒成日話鼻咽拭子會搞到唔舒服, 令到好多人因為怕痛唔去驗
我阿媽都話d人whatsapp好多片,
影到要探到好入,上到鼻樑咁,係到嚇人,
好在都已經澄清緊,係探入1、2cm。
班垃圾傳媒真係好黑人憎,製造恐慌。

引用:
原帖由 catcrystal 於 2020-8-30 02:42 PM 發表

我買咗咁多次先中,真係好好彩
微信支付既優惠真係好正
反而支付寶香港既優惠愈來愈少

引用:
原帖由 微塵一粒 於 2020-8-30 02:45 PM 發表

之前有帖友出左個黃餐廳list, 都見到有啲連鎖店淨係寫邊間分店,所以我估應該係有啲舖請左黃到出汁的店長啦…
其實投訴個d店長有無用既呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]