• 瀏覽: 17,451
  • 回覆: 213
+31
引用:
原帖由 繼續加速 於 2020-8-12 06:40 PM 發表
沈大師有料到
我估明天有機會人踩人

東方又危言聳聽 原來仲有人睇佢

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-12 08:40 AM 發表
真係會有白痴老散去接貨?
叫得白痴總有原因

引用:
原帖由 tim30 於 2020-8-12 07:00 PM 發表
東方又危言聳聽 原來仲有人睇佢
係岈!明明282可以上到10元,東方危言聳聽😡😡😡😡

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-8-12 07:03 PM 發表

係岈!明明282可以上到10元,東方危言聳聽😡😡😡😡
咩叫明明呀 你依個黃人當然想282升啦 買好多

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-12 07:45 AM 發表
業績和盈利前景乏善可陳的壹傳媒,股價連續兩日大幅異動,令市場嘩然。分析員俱直指該公司昨日收市價逾一元,沒有任何實質因素可以支持,未來股價或會很快掉頭下跌。擔心投資者盲目衝入市場跟大隊買,只會製造逃生門供莊家散貨,最終受損只會是「盲搶貨」的散戶或投資初哥。

轉載 ~事實上,壹傳媒六月時曾公布,截至今年三月底止全年度股東應佔虧損逾四點一五億元,按年擴逾百分之廿二,而過去五年累蝕逾十九億元。在過去十年 ...
黃人接貨,買起壹傳媒

引用:
原帖由 tim30 於 2020-8-12 07:04 PM 發表

咩叫明明呀 你依個黃人當然想282升啦 買好多
我全副身家撐黎生㗎!我核爆都唔割蓆,死攬282💪💪💪💪

聽日出街盡量行埋騎樓底有瓦遮頭的地方

黃絲邊有勇氣死呀

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-8-12 07:07 PM 發表

我全副身家撐黎生㗎!我核爆都唔割蓆,死攬282💪💪💪💪
雖然大家立場唔同 但我欣賞你依個行為 識英雄重英雄 我完全睇唔起有d藍人見風轉舵 影衰晒中國人

引用:
原帖由 andonlyu 於 2020-8-12 02:20 PM 發表

壹傳媒股本得2.6B, 仲要黎智英佔左~73.49%, 但琴日成交量有成4B.
1日入面啲股票過左幾轉手, 做到咁出面, 唔使查佢點樣左手交右抬價?
相信證監都唔係盲,可能放線🎣🤣

引用:
原帖由 tim30 於 2020-8-12 07:09 PM 發表

雖然大家立場唔同 但我欣賞你依個行為 識英雄重英雄 我完全睇唔起有d藍人見風轉舵 影衰晒中國人
希望所有黃c手足都要似我甘有風骨,每日盡掃蘋果日報,用成副身家永久揸282。千祈唔好只係買得一、兩次蘋果日報就話支持;282賺到又沽,跌價又走貨,若咁做,出賣民主,要死全家😡😡😡😡

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-8-12 18:15 發表
貨從何來?
早前黎智英喺0.98時,向約2500名員工贈予每人20000股,而家唔散貨就奇
really ?

引用:
原帖由 我是中國香港人 於 2020-8-12 08:03 AM 發表
明肥佬托市出貨搵現金,暗中賤價出讓物業!
https://hd.stheadline.com/news/realtime/pp/1843626/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%9C%B0%E7%94%A2-%E6%98%9F%E5%B3%B6%E7%8D%A8%E5%AE%B6-%E9%BB%8E%E6%99%BA%E8%8B%B1%E7%AD%891-3%E5%84%84%E6% ...
賤價出讓物業唔係東方日報咩`

終於明白佢哋話核爆都唔割...
原來佢哋本身都柒到核爆!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]