• 瀏覽: 17,520
  • 回覆: 213
+31
我以為可以頂多一日,估計錯誤

得番7毫,有幾多曱甴勇士壯烈犧牲

引用:
原帖由 johntt 於 2020-8-12 03:29 PM 發表
   邊使大老細出面,老細隻狗台灣佬搞惦有餘
華記 開左名

附件

華記.JPG(36.3 KB)

毒泥正在準備現走佬中,工廈都要賤賣,成億幾唔知曱甴有冇錢買

係人都知,有人借機炒高來散貨走人。

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2020-8-12 03:42 PM 發表

華記 開左名
好多人唔知頭唔知路就衝呀

損手?? 班人可能預咗唔囉返,
根本係政治表態,點會諗呢D

引用:
原帖由 launch_date 於 12-8-2020 03:52 PM 發表
損手?? 班人可能預咗唔囉返,
根本係政治表態,點會諗呢D
係支持嘅直接課水去毒果基金啦

引用:
原帖由 waltzno2 於 2020-8-12 07:58 AM 發表
佢地就係有一股英雄感,諗住買股票就救到肥佬黎,所以訓身支持,今日好大機會散水,睇下又有幾多人跳樓
班yc有幾多錢呀,1,2手咁入去,輸哂都係有限數

呢d機會唔係普通人擁有嘅……

真是吾明佢業積咁差點仲有人入貨。

引用:
原帖由 A1000 於 2020-8-12 07:45 AM 發表
業績和盈利前景乏善可陳的壹傳媒,股價連續兩日大幅異動,令市場嘩然。分析員俱直指該公司昨日收市價逾一元,沒有任何實質因素可以支持,未來股價或會很快掉頭下跌。擔心投資者盲目衝入市場跟大隊買,只會製造逃生門供莊家散貨,最終受損只會是「盲搶貨」的散戶或投資初哥。

轉載 ~事實上,壹傳媒六月時曾公布,截至今年三月底止全年度股東應佔虧損逾四點一五億元,按年擴逾百分之廿二,而過去五年累蝕逾十九億元。在過去十年 ...

仲等兩日下晝大插啊,肥佬黎收夠籌呃盡你哋血汗錢走撚咗啦

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-12 11:40 AM 發表
充滿酸腥味
速進經濟又嘈
一隻股,一日內做成52週嘅新低、和52週新高,冇古惑都冇人信喇。只有腦袋生响屎忽嘅人,至會話係"促"進經濟!

得閒讀下書,係促進,唔係"速"進呀!

黃絲接完火棒仲叫好,又話買幾份毒果支持下,成個局入哂都唔知,high完之後發覺又去返仙股都話撐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]