• 瀏覽: 32,133
  • 回覆: 312
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 返工會暈 於 2020-8-12 03:07 AM 發表
泥賤蠅得5000萬資產
有都用BVI轉哂走啦.....

放佢出嚟,想捉大魚?俾佢保釋,肯定得國安辦公室同意…

引用:
原帖由 12345678 於 2020-8-12 12:42 AM 發表
港區國安法實施超過1個月,警方國安處前日(10日)拘捕壹傳媒黎智英、其兩名兒子、4名壹傳媒高層以及另外3人,涉勾結外國勢...

?20200812003814

原來要50萬保釋金再凍結5000萬現金,唔怪 ...
是先凍結,後保釋?
還是先保釋,後凍結?

入去坐好過走佬啦,去到五眼國分分鐘被失蹤。

引用:
原帖由 Active318 於 2020-8-12 02:12 AM 發表

梁生比人查咗幾年,比三白眼咬住唔放都無證據,係咪黃屍又上腦,又有幻覺831死咗人。
我唔用外國例子,唔用外國法律
港政府可以做任何事,就係任何果
中港政府每條例冇清晰定義,就會有因果.
因果循環必修惡果.
有始有終因果必定.

等睇好戲

引用:
原帖由 12345678 於 2020-8-12 12:42 AM 發表
港區國安法實施超過1個月,警方國安處前日(10日)拘捕壹傳媒黎智英、其兩名兒子、4名壹傳媒高層以及另外3人,涉勾結外國勢...

?20200812003814

原來要50萬保釋金再凍結5000萬現金,唔怪 ...
明眼人都知,股價急升係黑金泵水行為,借推高股價等持股者賣股攞錢,絕對是黑金來源之一,證監會不徹查就是同坐一條黑船而有私下利益,應該要把今天所有交易作廢,徹查黑金來源,這是禍港害國行為,國安法就是要杜絕這些走法律漏洞而禍國禍港而生,做野拉人啦,證監會係咪收左黑錢放生毒果報??

引用:
原帖由 英子 於 2020-8-12 01:01 AM 發表
DLS,對政府好L失望,攪場大龍鳳咁快放人?搏乜?
x2

引用:
原帖由 農場肥水管 於 2020-8-12 02:48 AM 發表

香港政府班狗官 廢物
x2

引用:
原帖由 fai28 於 2020-8-12 02:49 AM 發表

垃圾政府不嬲雷聲大雨點少
x2

覺唔覺得肥佬黎一被捕,美國佬即刻出奇好低調,唔敢叫中國即刻放人否則加辣制裁,侵侵冇聲出,老蓬及彭屍成隻死狗,我估美國佬幕後運作,要求中國放人先多多有商量,中國在睇美國下一步。

引用:
原帖由 黃昏委屈的獅子 於 2020-8-12 01:00 AM 發表

好想知如果呢幾條友走入美國大使館要求庇護,咁點算.
住過世

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-12 01:40 AM 發表
D人買10份蘋果日報, 睇下佢地買到幾多日.
黃絲一般窮L多,激情幾日回歸現實

引用:
原帖由 黃昏委屈的獅子 於 2020-8-12 01:00 AM 發表

好想知如果呢幾條友走入美國大使館要求庇護,咁點算.
有人跟足佢24小時,七一前已經跟,一落船去到門口就再拉。

引用:
原帖由 kcmc 於 2020-8-12 02:23 AM 發表

怕佢走佬,又怕佢出來毀滅一D未發現嘅證據,更有可能想辦法搞一D通風報信(佢可能話俾人聽警察問過佢啲乜,從而估計警察查緊乜事/人)
放佢出黎就係想佢通風,再跟大佬條線

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]