• 瀏覽: 34,939
  • 回覆: 231
+8
引用:
原帖由 後天有車手 於 2020-8-12 12:30 PM 發表
大陸人有乜做唔出。完全合乎國情。
每個地方都有好人壞人,大陸人多,就算有一少撮人好似香港曱甴既同類敗類都好合符情理!
反正又唔係得香港先有曱甴,全球都會有只懂違法搞破壞既,只係香港既品種自以為高尚,總是要柒出國際!

引用:
原帖由 戴敬欽 於 2020-8-12 02:18 PM 發表

每個地方都有好人壞人,大陸人多,就算有一少撮人好似香港曱甴既同類敗類都好合符情理!
反正又唔係得香港先有曱甴,全球都會有只懂違法搞破壞既,只係香港既品種自以為高尚,總是要柒出國際! ...
師兄秒殺,高低質素一見高下,有文化嘅人做人係對事不對人,低質素嘅人係對人不對事,呢地無文化垃圾仲自以為高人一等,係人地眼中連垃圾都不如

難怪黑暴恐怖分子爭住著草去台灣
原來想叫啲天使同啲狗扑野

引用:
原帖由 蛋小姐 於 2020-8-12 11:51 AM 發表

你咪一條由人狗交雜出嚟既畜生囉
師兄講得好

有冇同隻狗落口供

引用:
原帖由 香港神仙 於 2020-8-11 09:51 PM 發表
有沒科學些話題,🐕公與人類女性,有沒可能生狗B。
會生曱甴、明明自己係中國人偏偏吾中意、見到白皮膚拿拿淋扮friend..

引用:
原帖由 失控的c6 於 2020-8-11 10:52 PM 發表

人點屌雞?
你去睇下雞蛋有幾大隻先。你自問自己條野圓周有冇咁大就明。

引用:
原帖由 Latourcarnet 於 2020-8-12 07:08 AM 發表

我唸唔係啦,佢老母應該係同隻豬,所以先咁蠢🤫
好大機會

引用:
原帖由 真中國人 於 2020-8-12 03:30 AM 發表

呵呵呵,國安法都立了還不知道憲制秩序。國家是以階級立國的,憲制上你們香港人是資本主義者是次一等的,這可以在立法和釋法程序體現,這是國家的立國之本,我們才是當家作主,注定你們這個階級這些香港、維吾爾、西藏的階級要給我們奴役。將來實施留島不留人,如果按現時建議把符合BNO資格的人國民和居民身分除去後,你們都變成無國籍無身份不可出境的難民,罵我們對你們可沒有好處,呵呵呵。 ...
你在制做地域仇恨。亦犯了國法。

好變態

引用:
原帖由 cwilson1 於 11-8-2020 19:58 發表
好彩發生在大陸, 否則???在台灣???俾錢就分分鐘唔洗坐, 法院可公然受賄
豐台區,我重以為佢話係台灣!

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-8-11 07:28 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... CFq8rn1NuevQDrnr0A4

北京豐台區一男子劉亞楠因對女友曾談過戀愛感到不滿,不僅多次強姦對方,還迫她與寵物狗發生關係。這名男子最終涉嫌猥褻及強姦,被警方逮捕。
近日,該案文書在網上公開, ...
人就全世界咩人都有,但喺中國起碼犯罪後會得到相應懲罰,好過香港有九官把關,顛倒是非,黑白不分,有罪變無罪,連法律制裁罪犯都做唔到。

正所謂日日都新奇事, 諗到的會發生, 諗唔到的都會發生

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-8-11 07:28 PM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... CFq8rn1NuevQDrnr0A4

北京豐台區一男子劉亞楠因對女友曾談過戀愛感到不滿,不僅多次強姦對方,還迫她與寵物狗發生關係。這名男子最終涉嫌猥褻及強姦,被警方逮捕。
近日,該案文書在網上公開, ...
見到好開心呵?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]