• 瀏覽: 775
  • 回覆: 26
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-11 05:38 PM 發表

佢哋做咗啲乜
咁閣下做過乜
只係日吊夜吊,唔通咁樣對防止疫情會有幫助

熱賣及精選
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-11 05:39 PM 發表

正常一知道啲樣本係送去俾啲無牌中資公司都一定唔會驗

會嫌棄同埋鄙視
正常都知道警察出反對通知書唔比遊行都知係犯法
咁你地都係一樣咁白痴而去比警察拉

真係無黃絲大規模聚集,疫情就好起來了。

鐵一般的事實!!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-11 05:20 PM 發表

新冠肺炎疫情開始回落。衞生署衞生防護中心傳染病處主任張竹君今午(11日)公布,香港新增33宗確診個案,為連續第9天確診數

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200811/photo/bkn-20200811124354771-0811_00822_001_01b.jpg?20200811164422

新冠肺炎疫情開始回落。衞生署衞生防護中心傳染病處主任張竹君 ...
其實睇見張醫生同何醫生日日出來應酬班記者,真係慘

我建議不如一星期先匯報一次啦,平日只係網上發佈有幾多人染病,源頭,關係,果D

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-11 05:37 PM 發表

搵啲無牌中資公司去驗

梗係唔準

垃圾大陸野邊度信得過
咁話自己族人

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-11 05:31 PM 發表

33宗確診,近期最低
禁堂食係有效嘅

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-11 05:20 PM 發表

新冠肺炎疫情開始回落。衞生署衞生防護中心傳染病處主任張竹君今午(11日)公布,香港新增33宗確診個案,為連續第9天確診數

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200811/photo/bkn-20200811124354771-0811_00822_001_01b.jpg?20200811164422

新冠肺炎疫情開始回落。衞生署衞生防護中心傳染病處主任張竹君 ...
印傭非法兼職喎!入境處點睇?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-11 05:29 PM 發表

大陸嗰班淘寶醫護嚟香港免檢疫

到時又爆一鑊
你唔去淘返張?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-11 05:37 PM 發表

搵啲無牌中資公司去驗

梗係唔準

垃圾大陸野邊度信得過
到時免費,你去驗就爛春袋

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-8-11 05:42 PM 發表

咁閣下做過乜
只係日吊夜吊,唔通咁樣對防止疫情會有幫助
佢係鍵盤醫療隊

引用:
原帖由 montejo 於 2020-8-11 06:12 PM 發表

到時免費,你去驗就爛春袋
要咩牌?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]