• 瀏覽: 14,429
  • 回覆: 172
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 liuche01 於 2020-8-11 04:55 PM 發表
賽果正常,黃派要玩總辭玩到夠,鄺生記得每期準時還按揭及Breath Plan就得
鄺賤神去亞玉冰室做企堂, 老板都唔請佢.

坐等泛民集體總辭

拉布犯國安法! 唔拉就犯黑暴
引用:
原帖由 小小明星123 於 2020-8-11 05:00 PM 發表
其實有無DQ4其他仆街泛民呢一年都會拖死垃圾會

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-8-11 16:51 發表
點解放生DQ議員,立法會即又繼續比仆街玩謝多一年,政府施政又癱瘓點算。
依家有國安法,惡意拉布癱瘓議會可以告顛覆罪

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-8-11 04:31 PM 發表
正在北京舉行的全國人大常委會會議周二(11日)閉幕,下午全票通過《第六屆立法會繼續運作》議案,第六屆立法會議員獲延任一年

?20200811162448

正在北京舉行的全國人大常委會會議周二(11日)閉幕,下午全 ...
人大就是人大...
點似得香港立法會咁兒戲.

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2020-8-11 05:00 PM 發表
還掂下屆巳被DQ, 今次實玩大佢
阿爺要創造神蹟,將狗改造成人類。

哈哈,
林鄭的明日大愚又可以敗部復活, 一定激撚死方向報老板牛頭馬面.

仲有D唔識死會攪事O既
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-8-11 05:02 PM 發表
拉布犯國安法! 唔拉就犯黑暴

沒辦法中的辦法🤔🤔

引用:
原帖由 笑到最後 於 2020-8-11 05:05 PM 發表 

阿爺要創造神蹟,將狗改造成人類。
食屎狗始終係食屎狗,冇得改

"人大常委會又決定,現屆立法會將繼續履行職責不少於1年,直至新一屆立法會任期開始為止;而新一屆立法會的任期為4年。"

如果疫情冇乜起色,一路冇得選咁咪千秋議會…
被DQ嗰4個應該幾開心

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2020-8-11 05:00 PM 發表
大口九主席食咗偉哥, 佢碌嘢鞭鞭有力, 驅趕搞屎棍出議事堂.

阿爺呢招梗係高啦 
梗係俾佢哋原班人馬延任一年啦 
真係DQ嗰4位唔俾延任,肯定有大把聲音同埋司法行為為佢哋爭取 ,
最緊要係,而家仍然算係身家清白嗰班⋯⋯

呢一年,醒醒定定⋯⋯咪個個月都十幾萬落袋囉 
立左國安法,邊個再玩嘢⋯⋯
咪使指擬再用咩立法會議事規則 
國安嗰邊肯定搵你去調查詢問一下 

引用:
玩大佢?分分鐘犯了國安法,更精采!

鄺賤神呢條低B仔弗上腦, 佢以為自己可以做幾十年議員. 低B仔選低B仔, 鄺賤神一定係票王.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]