• 瀏覽: 5,462
  • 回覆: 83
+3
唔返工食乜?

佢真係弱智

何不食肉糜???

林鄭個班底令香港人撕裂到極點。

辭職啦!垃圾

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2020-8-11 02:25 PM 發表
唔返工食乜?
佢係指在家工作,唔係指唔洗返工
個標題好誤導

香港人表現出無位食飯緊要過條命

引用:
原帖由 s336990 於 2020-8-11 02:55 PM 發表

佢係指在家工作,唔係指唔洗返工
個標題好誤導
私人公司老板點肯比員工在家工作咁嘆?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-11 02:24 PM 發表
政府的離地大發現,原本有人要返工🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

https://hk.appledaily.com/resizer/O7mvY_CHQfDhgTrpnDMbY68f-L4=/639x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/OYQ3UYMZRV7VMLDHMLZN ...
先發現醫生專家唔洗返工,但仲有人要返工

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-8-11 02:56 PM 發表
香港人表現出無位食飯緊要過條命
無錯, 話官員離地, 或其實係香港人離地...

世界各地都唔只香港要返工但禁堂食...

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-11 02:24 PM 發表

香港又冇封城,點會冇人返工呀?

引用:

https://hk.appledaily.com/resize ... 360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/OYQ3UYMZRV7VMLDHMLZN ...
毒果轉貼玩L猿了?

主題標籤 #陳肇始
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]