• 瀏覽: 16,320
  • 回覆: 130
  • 追帖: 1
+7
尾角幫手攪定班友
侵侵根本親中

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2020-8-11 01:08 PM 發表

大少奶D粗口好勁
未算勁......

引用:
原帖由 lmichael 於 2020-8-11 09:49 AM 發表 

立場一致, 支持侵侵連任,明年今日,就係美國總統訪問台灣了。。。。哈哈哈
難得跟你呢種泛民港奸意見一致,所以capture低佢,第日奚落你用.

仲有,傻侵好,拜登做總統去訪問台灣也吧,無論美國總統去台灣幾多次,台灣社會依然沉淪,經濟依然向下凋零,台灣人依然十年不變得4萬零蚊台幣月薪 (香港啲看更叔叔仲高人工過台灣中產).

同你輸賭,台灣人喺嚟緊5年既入息依然會停滯不前,情況跟過去10年停滯一樣,但國際通脹卻直上,即是台灣社會經濟甚至係持續惡化. 呢個就係台灣經濟被邊緣化既現實結果.

美國總統到訪就可以幫到台灣社會的話,傻侵跟佢啲前任總統都日日喺美國打躉喇,何解美國又會從昔日目空一切既超強獨霸,衰落到今日呢個肺炎失控,而半年就死超過16萬美國國民既頹廢境況呢?

以你邏輯引伸,難道美國國土得唔到傻侵總統光顧? 美國總統訪問台灣? 訪完問啲現實狀況又可以改變啲咩? 可以改的話,傻侵改咗自己美國先喇,用你個泛民黃絲腦諗諗.

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-8-11 00:55 發表

美國越制裁,就越多泛暴會被祭旗

係特朗普親手一個一個咁送佢地上路
咁似黑工臨出糧就call海關

中國也要加快制裁美國!!!唔好遲呀,睇吓邊個蝕~~~?!😏😏👌

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-8-11 12:55 AM 發表

美國越制裁,就越多泛暴會被祭旗

係特朗普親手一個一個咁送佢地上路
黃屍甴曱天生condom命

無辜市民就比佢哋連累.

引用:
原帖由 Psyco 於 2020-8-11 11:38 PM 發表

難得跟你呢種泛民港奸意見一致,所以capture低佢,第日奚落你用.

仲有,傻侵好,拜登做總統去訪問台灣也吧,無論美國總統去台灣幾多次,台灣社會依然沉淪,經濟依然向下凋零,台灣人依然十年不變得4萬零蚊台幣月薪 (香港啲看更叔叔仲高人工過台灣中產).

同你輸賭,台灣人喺嚟緊5年既入息依然會停滯不前,情況跟過去10年停滯一樣,但國際通脹卻直上,即是台灣社會經濟甚至係持續惡化. 呢個就係台灣 ...
無架,最差情況美國同台灣建交。你唔好睇咁多大陸新聞,下下講到台灣民不聊生,講人均gdp, 台灣高大陸好多,人均收入都係, 當大陸有6億人係月入1000人仔, 台灣高過大陸好幾倍, 台灣產業多樣化,比香港好,台積電。。你唔係以為用中芯去比吧。
有一點你唔知,台灣貧富相差比香港同大陸都好,你知唔知,講到台灣搵錢難過香港, 但佢最低工資,係同香港差唔多,你翻到牆就睇多d新聞啦,台灣新聞自由,唔好睇晒染紅既什麼tvbs啦。
大陸有咩好?全國都係做緊習近平奴隸,當年胡溫時期,我覺得中國真係有希望,人民終有一日有自由,今日,習近平走回頭路做終身領袖,想做老毛,你係大陸有錢又點?以前太監都好有錢,有錢既太監都係奴材。習近平下台先會有改變,有出路。

劉兆佳真係好好笑

引用:
原帖由 jj138 於 2020-8-11 07:31 AM 發表

第二輪可能有:肛門黨春代巾,羊惡橋,屠狗申及郭臭坑。
嘩,,呢伙人好臭啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]