• 瀏覽: 16,857
  • 回覆: 237
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-11 00:51 發表
香港警方國安處周一(10日)拘捕壹傳媒黎智英、其兩名兒子及多名壹傳媒高層等7人,引起國際關注。美國、英國、法國、日本以至.......

香港奸邪妖獸有事故,美國國務卿大人蓬佩奧即時「深感不安」,充份體現「兔死狐悲」精神。我等香城小民「感動」非常,對國務卿大人致以萬分「欽敬」。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200 ...
磞配嗷 佢個冚十鏟唔安香港市民就安啦!佢唔安好過香港人唔安。亦即係話港府同警方做的啱上加啱

引用:
原帖由 lovetohea 於 2020-8-11 01:19 AM 發表
借力打力, 美國又成功爭取到捉拿美國代理人祭旗
其實美國係邦緊中國
特朗普親手一個一個咁送d棄用既漢姦上路

等睇河童個扑街幾時拉😄

驚爆佢大鑊梗係不安啦。

遲下輪到你件肥奧俾FBI拘捕!!!

梗係不安啦,驚肥佬泥爆你肥佬蓬大鑊,公佈老尾為幕後黑手

佢被拉, 下一幕先可以上演.
至於會吾會成為condom?
拭目以待.
又睇下新一輪制裁行動, 會對香港有咩影響.

原本好地地兩個人係度打緊乒乓波, 曱甴偏偏要上枱搞事.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-11 12:51 AM 發表
香港警方國安處周一(10日)拘捕壹傳媒黎智英、其兩名兒子及多名壹傳媒高層等7人,引起國際關注。美國、英國、法國、日本以至.......

香港奸邪妖獸有事故,美國國務卿大人蓬佩奧即時「深感不安」,充份體現「兔死狐悲」精神。我等香城小民「感動」非常,對國務卿大人致以萬分「欽敬」。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amene ...
黎智英係你老豆咩?  深感不安?

怕班跟尾狗為左減刑爆嘢所以豬佩奧好不安?

驚爆大鑊?

河童家下震到賴屎!喂,尾國仲唔派海豹突擊隊黎救佢?話晒佢熟水性。🤣

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2020-8-11 02:39 AM 發表

腦燒走左路了
睇少陣都 Out咗添, 幾時嘅事?劉定堅?

天蓬元師自知有很多老美間諜係香港做事。

引用:
原帖由 starbug 於 2020-8-11 03:54 AM 發表

睇少陣都 Out咗添, 幾時嘅事?劉定堅?
走左路去台灣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]