• 瀏覽: 15,468
  • 回覆: 132
+10
環時有別於人民日報,所以經常可以發出不同的聲音,測試各國各界的水温。

無賴老美專係做埋啲污糟邋遢嘢, 監聽港府真係一啲都唔出奇.

吹水,美國人嚟香港是不用簽證的。香港人要簽證要上廣州。不要開玩笑了。捉蟲。

依d 叫做民主監聽。
幫緊手足監察當地政府,有無實行民主。
大家不必大驚小怪。😊

美國駐香港 總領事館 ,係一定要關㗎.....係就快啦!

明眼人都知道犯民和公文袋勾結尾國俾黑金暴徒對市民私了、放火燒人、碇磚打死阿伯、放火燒舖、破壞交通燈和地鐵就是為了奪權,而尾國可得到天價利益,又破壞經濟害市民失業、商店結業、鐵証如山不容抵賴

德國墨克爾都比老尾監聽

反正美國都取消了香港的什麼特殊地位, 又制裁香港政府及官員, 即是美國領事館都失去了應有功能, 沒有必要繼續在香港運作吧... 支持阿爺盡快關閉美駐港領事館...

駐港美領早d接9咗佢啦!到時又可開香檳慶祝👍

關佢老味

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-8-10 08:24 PM 發表
反正美國都取消了香港的什麼特殊地位, 又制裁香港政府及官員, 即是美國領事館都失去了應有功能, 沒有必要繼續在香港運作吧... 支持阿爺盡快關閉美駐港領事館... ...
應該要所有尾國人來港要去美國中國領館辦簽証

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-8-10 07:48 PM 發表
德國總理都監聽,有乜做唔出吖

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-8-10 07:48 PM 發表
使乜監聽,政府高官大把係美狗養的

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-8-10 07:53 PM 發表
依d 叫做民主監聽。
幫緊手足監察當地政府,有無實行民主。
大家不必大驚小怪。😊
掉轉角色行嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]