• 瀏覽: 3,740
  • 回覆: 114
引用:
原帖由 atkatk002 於 2020-8-10 04:33 PM 發表

告得入當然開心,
今日睇班黃畜個個老死豆咁款,
甚能不高興?!
班黃禽硬係冚家剷咁款,以後無$抓,又失業,又無$交電話費,無$上網無得圍爐取L。

回覆 引用 TOP

慶祝大漢奸被捕 罰錢都抵

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-8-10 05:05 PM 發表

漢奸輸甩褲是常識吧
幾時甩褲我想睇吓喎

C9無比人影到個樣呀🙈😆😹一世架!

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 funsun13 於 10/8/2020 17:18 發表

慶祝大漢奸被捕 罰錢都抵
賴野另計

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 閘總智囊 於 2020-8-10 06:05 PM 發表

幾時甩褲我想睇吓喎
黎智英甩左啦,快d傳俾手足知佢俾警察輪姦啦,呢d啱你做呀

引用:
原帖由 falconV8 於 2020-8-10 04:39 PM 發表

5人違限聚令被票控。  
唔理黃藍都會照票控,唔似你班黃絲會徇私

根據太子站死人的邏輯
大媽係一仔自己友扮的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 whiskybase 於 2020-8-10 04:39 PM 發表

找我報銷
爺們👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-8-10 04:27 PM 發表

警方今晨突然以涉嫌違反《國安法》罪名,拘捕《壹傳媒》創辦人黎智英等9人後,再高調派出約200名警員搜查蘋果日報大樓,涉越權翻閱記者枱面採訪資料,嚴重踐踏新聞自由,下午始陸續撤離,但大樓內仍有警員駐守。有親中團體大媽團,不甘寂寞,下午趕到蘋果日報大樓外開香檳慶祝,結果被警方指違...

https://hk.appledaily.com/resizer/Ubl25ghAOFdh9JfoUQvVhHz ...
你老細見得律師未,有冇得保釋?🤔🤔

回覆 引用 TOP

大媽大開香檳慶祝毒果匪首落網,早都預咗2000碎銀罰款,大媽話抵到爛..

回覆 引用 TOP

今日咁開心  當洗大$2000  

回覆 引用 TOP

吳買多幾支香檳,五人共用一支咁古寒,抵拉
引用:
原帖由 falconV8 於 2020-8-10 04:39 PM 發表

5人違限聚令被票控。  

各位不要被洗腦, 要獨立思考, 我3歲讀幼稚園,已有獨立思考,
事關我見到媽媽每月都有交學費..........知道老師叫我禱告先食飯,感謝甚麼之類十分on膠.........
引用:
原帖由 win2win 於 10/8/2020 18:38 發表

吳買多幾支香檳,五人共用一支咁古寒,抵拉

雞頭budget有限。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 atkatk002 於 2020-8-10 04:33 PM 發表

告得入當然開心,
今日睇班黃畜個個老死豆咁款,
甚能不高興?!
此言差異 正如制裁不到自己又點會唔開心? 美國制裁林鄭難道藍營又會死老豆咁樣?唔會~ 到依加肥佬黎比人拉黃營又會死老豆咁?都唔會~ 因為香港人只會睇人仆街(最好係對頭)時開心 但所謂咩同路人仆街時都唔會有咩感覺因為唔係自己仆街嘛 何況係黃營憎肥佬黎都大把人~ 總而言之港人有幸災樂禍之心但無兔死狐悲之心 所以你認為自己開心時就認為對面就會好傷心其實不然 終究都係香港人 香港人就係咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]