• 瀏覽: 35,015
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
+22
引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-10 11:09 PM 發表

你又講大話不過腦
你去找警察要舉報記錄,看看警察給不給你
國防部與國安不同部門啦,大少奶
國安公署鄭署長~少奶仔入國安公署俾2部手機你睇特9英同洗米華皇冠網d野~

國防部系中央軍委主席習大轄下架白痴!!!大少奶使9俾野香港國安處咩~大少奶乜都直上天朝既!!!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 12:05 AM 發表

你敢不敢放上香討?不敢就系講大話
呢度成疊都系舉報特9英同洗米華賭網既口供副本!!!你痴L線架??國家檔案俾你睇??系習大叫大少奶落警署睇特9英個仆街點控制班黑警環頭阿頭!!!試完老廉試埋警署~終於睇到!!!

相信國安公署鄭署長歡迎少奶仔親自入國安公署俾2部手機你睇~d環頭頭目俾特9英個仆街控制哂~你好難知真相~

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 02:18 AM 發表

你的把全文放出來阿
把你的個漢奸名擋住就行了拉
鬼知道你說的系真系假
當中央打9特9英個仆街靶你就睇到全文啦!!!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 02:46 AM 發表

你休息啦
喂!!!快Ld入國安公署搵鄭署長舉報大少奶!!!等大少奶俾鄭署長睇特9英洗米華點用皇冠網賭同台灣打刧中國民脂!!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 02:53 AM 發表

你算個球阿,做漢奸你都不夠門檻
賣國唔系你想賣就能賣的
做咩姐??學埋特9英d衰野~自己搞港獨走去昆9人姐~

李國寶系邊呀??

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 02:59 AM 發表

你大少奶有資格賣國嗎?說來聽聽
大少奶那有賣國???喂~你系咪台獨hi莫綺雯???你細佬莫家鋒仲乜死系警署既??96年入職呀呵???俾英國掟入去做特工呀??你細佬茣家堯系老美做咩生意架??

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 03:05 AM 發表

你大少奶沒本事賣國,如果有本事估計比肥佬黎賣的更快
答左你2件細佬先啦!!!

大家睇到台獨hi莫綺雯似隻癲hi未??佢邊L忽優雅??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]