• 瀏覽: 35,017
  • 回覆: 23
  • 追帖: 1
+22
你班肛門大狀L滲透系正苦各部門!!

中央擺L到明打你班肛門仆街!!!如何??

民陣612基金代表律前高級控官你死L左去邊??俾個機會你篤特9英呢位政協副主席背脊!!!

左中右呢d政棍由國安處搞啦!!!正苦既人或中方人員例如人大政協無論在職與否~交返俾國家既國安公署!!

有一個例外...就系洗米華!!!你已update到國家層面去處理~恭喜!!

你特9英個仆街同肥泥真系陰毒~長年累月控制所有傳媒利用年青人反中~利用佢地做黑社會事務~

搞到而家既年青人除左有反社會反人格精神候群症~仲有認知障礙症!!!

你班肛門仆街系咪防礙司法公正??有冇罪系經法庭審判!!最白色恐佈就系你班仆街!!!

國安處madam劉~防礙司法公正呢條例識吾識玩??

當案件開始—刻~已經進入司法程序!!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-10 03:03 PM 發表

你條打靶仔,看見主子被抓開始交投名狀了
你當初怎么詆毀國家副主席的我都保留着
喂!!系就快Ld入國安公暑舉報大少奶啦!!!!喂!!!大少奶幫佢個仆街宣傳!!去fb皇冠網賭返兩手啦!!!!

陶輝去L左邊????

快Ld入去國安公署舉報大少奶!!!等大少奶有機會交民陣派既電話俾國安公署鄭署長!!!

洗米華你識架呵!!!!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-10 03:29 PM 發表

看你藐視國安部門的樣子就知道你死性不改,你唔得救啦
喂~你系咪台獨hi莫綺雯姐???你細佬莫家堯系美國做咩生意??

引用:
原帖由 syklab 於 2020-8-10 03:43 PM 發表

up乜春呀?
洗米華系邊姐??

引用:
原帖由 還原事實 於 2020-8-10 04:41 PM 發表

快啲去美國領事館跪低哭訴吧,漢奸,賣國賊
特9英個仆街插L哂d大狀L系正苦~你地話中央使吾使捉??

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-10 08:15 PM 發表

死港獨,每天網上詆毀愛國人士
黎智英過后就系你
到時大把材料寄給國安
吾好過後啦!!!你快Ld去國安公署鄭暑長到舉報大少奶啦!!!大少奶順便俾部手機佢睇~睇下特9英同洗米華皇冠網d生意架!!!

快Ld去啦~

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-10 10:32 PM 發表

你的大少奶有還不快去?天天網上講廢話
死港獨
你吾死去問中央警署有冇口供記錄??大少奶幫中央做野使9通知你??

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-10 10:49 PM 發表

你拉倒吧,連上海仔都自稱愛國愛港幫中央反恐
中央警署系咩部門?
你大少奶又吹牛逼吹過頭
上海仔販毒~特9英真好野~拍住勝和販毒~又拍住14搞賭~中央邊夠佢個仆街黎~

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-10 10:52 PM 發表

你的為中央做事拿出證據
要我去問一個不存在的部門,你腦子壞掉啦
689沒滅你口?你知道太多了
你有認知障礙症就咪鬼上伺服器系老美既香討啦白痴~

你要證據請你去國防部拎~大少奶俾郵址你~

mod@mod.gov.cn

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]