• 瀏覽: 35,014
  • 回覆: 658
  • 追帖: 1
+22
快啲拉晒公文袋班冚家剷

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 02:46 AM 發表

你休息啦
喂!!!快Ld入國安公署搵鄭署長舉報大少奶!!!等大少奶俾鄭署長睇特9英洗米華點用皇冠網賭同台灣打刧中國民脂!!

引用:
原帖由 都沒有 於 2020-8-10 02:02 PM 發表
公民黨對警方拘捕壹傳媒及蘋果日報創辦人黎智英,以及多名壹傳媒高層,並派出超過200名警員搜查壹傳媒大樓,感到強烈憤慨,予以譴責。他們認為警方高調行動,目的是借《港區國安法》之名,製造白色恐怖,高調打壓新聞自由及異見聲音,恐嚇市民噤聲。 公民黨表示,面對專制政權的肆意打壓,香港市民只會繼續堅持真相,越...
要求外國制裁香港算唔算製造白色恐怖?

新聞來源連結:

https://news. ...
哦社會敗類👹公民黨💩🖕

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 02:53 AM 發表

你算個球阿,做漢奸你都不夠門檻
賣國唔系你想賣就能賣的
做咩姐??學埋特9英d衰野~自己搞港獨走去昆9人姐~

李國寶系邊呀??

睇下港台又失實報導

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 02:59 AM 發表

你大少奶有資格賣國嗎?說來聽聽
大少奶那有賣國???喂~你系咪台獨hi莫綺雯???你細佬莫家鋒仲乜死系警署既??96年入職呀呵???俾英國掟入去做特工呀??你細佬茣家堯系老美做咩生意架??

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-11 03:05 AM 發表

你大少奶沒本事賣國,如果有本事估計比肥佬黎賣的更快
答左你2件細佬先啦!!!

大家睇到台獨hi莫綺雯似隻癲hi未??佢邊L忽優雅??

反共都係白色恐怖
共產黨點衰都起碼做到共產方向。
反共其實就係支持同鼓勵貧富懸殊,個人主義,自大主義

正常不過,何來高調

當然係白色恐怖啦!
擺明車馬做漢奸走狗,仲可以大大聲鬧政府。
咁仲吾係白色恐怖咩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]