• 瀏覽: 4,342
  • 回覆: 44
警察發威;拉咗班狗。很多人拍爛手掌。但神某認為不要高興得太早,還有絲發一關。若警方高高擧起,絲發輕輕放下。那就用句粵語説;㗰九氣!

警方高舉又如何
絲發放人奇例多
是否終于成重判
國安關鍵治沉疴

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-10 01:41 PM 發表
警察發威;拉咗班狗。很多人拍爛手掌。但神某認為不要高興得太早,還有絲發一關。若警方高高擧起,絲發輕輕放下。那就用句粵語説;㗰九氣!

警方高舉又如何
絲發放人奇例多
是否終于成重判
國安關鍵治沉疴 ...
由國安部門出手拉的狗, 由國安部門法官主審

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-10 13:53 發表

由國安部門出手拉的狗, 由國安部門法官主審
系我又一齊拍手呀!

下半場係咪中國國安聯同香港警察搜查花園道美國領事館

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-10 02:00 PM 發表

系我又一齊拍手呀!
多個團體已到警總開香檳慶祝
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200810/bkn-20200810122832175-0810_00822_001.html

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-10 01:41 PM 發表

警方高舉又如何
絲發放人奇例多
是否終于成重判
國安關鍵治沉疴 ...
爾有否細看港區國安法???

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-8-10 02:00 PM 發表

系我又一齊拍手呀!
忍了20多年,終於有法可依。不出手就罷,出手必須一擊即中、証據確鑿,因為全世界都緊盯著。
看今早安排,仔細到給肥佬上扣在背后,不讓他把手扣擧起來學陳水扁製造輿情;去搜壹傳媒出動幾百警員,連流動廁所都預準好,從細微處便知道做足準備了。

引用:
原帖由 cortet 於 2020-8-10 14:17 發表

我只信“做到嘢”,講是不大理會的。

引用:
原帖由 八卦大師 於 2020-8-10 14:03 發表
下半場係咪中國國安聯同香港警察搜查花園道美國領事館
等緊。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-8-10 14:42 發表

忍了20多年,終於有法可依。不出手就罷,出手必須一擊即中、証據確鑿,因為全世界都緊盯著。
看今早安排,仔細到給肥佬上扣在背后,不讓他把手扣擧起來學陳水扁製造輿情;去搜壹傳媒出動幾百警員,連流動廁所都預準好,從細微處便知道做足準備了。 ...
但願如此。

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-10 02:09 PM 發表
多個團體已到警總開香檳慶祝
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200810/bkn-20200810122832175-0810_00822_001.html
啲BANNER係唔係重用?
定係咁快做到出嚟

引用:
原帖由 cortet 於 2020-8-10 14:17 發表

但係去到律政司,一個唔小心將啲證物放晒入碎紙機..................

國安無得保釋,拖長慢慢審,佢都72歲,分分鐘未審完就瓜柴。

其實今次政府都算俾面,放生條鬼佬,唔洗留佢响香港獻世

引用:

警方高舉又如何
絲發放人奇例多
是否終于成重判
國安關鍵治沉疴 ...
我覺得要先睇律師會派咩人去打官司,之前果單電單車手都由主席親自出戰,今次真係要睇下佢出咩人。

引用:
原帖由 Perfect 於 2020-8-10 04:52 PM 發表
國安無得保釋,拖長慢慢審,佢都72歲,分分鐘未審完就瓜柴。

其實今次政府都算俾面,放生條鬼佬,唔洗留佢响香港獻世
會唔會拖到美國大選後,睇下拜登咩態度先!?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]