• 瀏覽: 3,927
  • 回覆: 15
本來政府同中聯辨有針先會保到今時今日,有人講過有一天保唔到佢就爆大鑊!今次D高官人人自危。

引用:
原帖由 topsmac2 於 2020-8-10 01:19 PM 發表
本來政府同中聯辨有針先會保到今時今日,有人講過有一天保唔到佢就爆大鑊!今次D高官人人自危。
潮流興篤灰 篤灰啦盡情篤👍👍👍

引用:
原帖由 topsmac2 於 2020-8-10 01:19 PM 發表
又無李柱銘?
陳方安生?

引用:
DKLM 杏家剷
拉佢lomo班紅白藍走狗, 曱甴黃蟲 美國契弟恐怖主義
嘻嘻

引用:
原帖由 topsmac2 於 2020-8-10 13:19 發表
咁咪好囉!一網打盡。

做戲都人,轉做污點証人可以坐小幾年
支持黎先生爆大鑊

引用:
原帖由 breadstick 於 2020-8-10 02:17 PM 發表

又無李柱銘?
陳方安生?
佢地應該排緊隊 好快到

引用:
原帖由 breadstick 於 2020-8-10 14:17 發表

又無李柱銘?
陳方安生?
要四人幫伏法,社會才可以回復安寧,中共己經吸收咗呢個教訓 ,香港有前車可鑑都炒咗車,仲唔回復正軌?

黎生係俊傑,應該會識時務,爆勇係求情有力因素。

引用:
原帖由 qscwdvef 於 2020-8-10 04:15 PM 發表
做戲都人,轉做污點証人可以坐小幾年
支持黎先生爆大鑊
兩個仔就係要篤灰

係就好,來一個大清洗

引用:
原帖由 topsmac2 於 2020-8-10 13:19 發表
乜呢隻鷹講嘢仲有人信咩?

引用:
早知燈係火, 唔使四圍摸

引用:
篤灰大清算,真攬炒

肥佬黎現在真係無人保到佢,佢得罪咗拜燈,干預美國大選,為咗捉佢,美國將來可能恢復與香港的引渡協議…………不過這是合法途經,肥佬黎知道咁多嘢,美國一定要佢做個保守秘密的人,世上最能保守秘密的人就只有……死人,馬克西門應該無法來港辦呢件差事,可以揾佩落西個契仔做喎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]