• 瀏覽: 3,536
  • 回覆: 28
唔相信中國會向美國發射一粒子彈
黃岩島始終沒有人傷亡, 相信中國三思而後行, 只係外交警告

信,勿對美國存僥幸心,否則,只會重步蘇聯後塵

美國習慣用多面人打壓對手,呢張面對你好,另一方就趁你放鬆,殺你永不翻身!

美國真正主宰係背後幾大財團,同埋共?會,佢地唔係用人性可量!

https://youtu.be/yT9M6loBYSY

今次中美一戰,不是單單兩國大戰,而是世界為拒美國霸權,向六眼聯盟霸權宣戰

身披黃金甲,遙看自由旗,不敗美國霸權誓不還!

中國,努力

https://youtu.be/kUUXF8Y69vQ

對美國霸權。勿存僥倖

鹵味只會尊重強者!表現稍為軟弱一定會被佢壓爆為止。

美國越來越無能,現在只敢去炸遠離中國內地既無人島?

被你炸又點?好能勁咩?好威咩? 地球第一霸權喎

黃岩島是中國的領土,美國敢炸,相信無可能全身而退。

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-8-10 11:28 AM 發表
我都唔相信中國會向尾國發射一粒子彈, D東風快遞好愛老尾西

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-8-10 03:28 PM 發表
黃岩島是中國的領土,美國敢炸,相信無可能全身而退。
同意,今天炸你無人島,你唔反應,明天炸你北京都似

美國要炸,就炸自己本土,做咩要犯中國!少條毛都唔放過你老美!

美軍打嘴炮就勁

俄國吞並黑並里米亞
美軍在那?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-8-10 11:28 AM 發表
估計會炸返東亞美軍基地,視乎導彈從哪來

在 南中國海 無什麼好炸? 
D 彈從何而來, 往那裡走? 

佢老味 向來無人格, 專打 NO.2!!!
今次等天收!!!
引用:
原帖由 mflyer 於 2020-8-10 10:56 PM 發表
在 南中國海 無什麼好炸?
D 彈從何而來, 往那裡走?

不可能吧?現時解放軍在黃岩島潟湖內長駐有護衛艦喎。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]