• 瀏覽: 2,249
  • 回覆: 25
從美國出了制裁名單後,各政府官員的回應都跟以往不同,全部都以強硬口吻,可以看出現在才統一了香港和中共的戰線。
而今早拘捕肥佬黎,其實是隨時都可以行動,只是等待,你出一步,我便出一步。
現在第一輪是美國制裁我們十一人,我們將你七個代理人繩之於法。
下一輪如何搏戀,拭目以待!

比人DQ果12個, 相信寧願繼續被DQ, 都唔想人生更精彩.

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-10 11:09 AM 發表
比人DQ果12個, 相信寧願繼續被DQ, 都唔想人生更精彩.
點解唔可以一餸兩味?DQ+人生更精彩,一次過做齊晒

呢啲時候仲唔知要站隊嘅官員,真係好似班黃狗咁 ,唔死都冇用。

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-8-10 11:01 AM 發表
從美國出了制裁名單後,各政府官員的回應都跟以往不同,全部都以強硬口吻,可以看出現在才統一了香港和中共的戰線。
而今早拘捕肥佬黎,其實是隨時都可以行動,只是等待,你出一步,我便出一步。
現在第一輪是美國制裁我們十一人,我們將你七個代理人繩之於法。
下一輪如何搏戀,拭目以待! ...
大家佔下 下一個 會是誰?

大妖? 痴瘋? 李漢奸?

老美做初一, 老共實會做十五.

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-10 12:08 發表

痴瘋機會好L大.

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-8-10 11:46 AM 發表
呢啲時候仲唔知要站隊嘅官員,真係 好似班黃狗咁 ,唔死都冇用。
私隱專員公署重未出聲

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-10 12:08 PM 發表

當然係痴瘋啦
其他71後已經轉軚/割蓆/潛水

應該不分彼此,一齊招呼。

引用:
原帖由 33Chris 於 2020-8-10 11:46 AM 發表
呢啲時候仲唔知要站隊嘅官員,真係好似班黃狗咁 ,唔死都冇用。
其實今次班官員已經同過往不同,美國一出制裁之後,已經先後出聲,唔再似以前,所以我話阿爺已經統一咗戰線!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-10 12:08 PM 發表

咁就要先睇老尾仲出咩招喇,而家擺明,老尾出一步,阿爺就出一招!

引用:

戴妖, 葉見完, 逃緊生, 李漢奸, 陳日軍....走唔甩

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-11 11:05 AM 發表

戴妖, 葉見完, 逃緊生, 李漢奸, 陳日軍....走唔甩
你輸了,下一個係 周庭。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]