• 瀏覽: 2,246
  • 回覆: 25
引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-11 11:09 AM 發表

你輸了,下一個係 周庭。
拉左啦
https://hd.stheadline.com/news/daily/hk/874500/日報-港聞-涉煽惑分裂國家-周庭晚上被捕

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-11 11:13 AM 發表

拉左啦
https://hd.stheadline.com/news/daily/hk/874500/%E6%97%A5%E5%A0%B1-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%B6%89%E7%85%BD%E6%83%91%E5%88%86%E8%A3%82%E5%9C%8B%E5%AE%B6-%E5%91%A8%E5%BA%AD%E6%99%9A%E4%B8%8A%E8%A2%A ...
所以佢咪係下一個囉!

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-11 11:53 AM 發表

所以佢咪係下一個囉!
周庭只是軍妓, 未入流

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-10 11:09 AM 發表
比人DQ果12個, 相信寧願繼續被DQ, 都唔想人生更精彩.
被人DQ總好過自己笠水話健康理由唔再玩

估下一個邊個被拉唔過癮,反正個個都係我地嘅wish list。反而睇下下一個戰線係邊?股票市場?林鄭兒子?還是黑暴會盡地一煲!?

引用:
原帖由 ffdsf 於 2020-8-10 12:28 發表

私隱專員公署重未出聲
廉政公署由人大通過國安法立法到依家都無出過聲

佢仲有可疑,隨時係英國既特務部門

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-8-11 14:55 發表

周庭只是軍妓, 未入流
廉政專員都係一隻大鬼,包庇泛民黑金

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-8-11 03:32 PM 發表

廉政專員都係一隻大鬼,包庇泛民黑金
捉鬼行動唔好俾佢停。

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-8-10 11:01 發表
從美國出了制裁名單後,各政府官員的回應都跟以往不同,全部都以強硬口吻,可以看出現在才統一了香港和中共的戰線。
而今早拘捕肥佬黎,其實是隨時都可以行動,只是等待,你出一步,我便出一步。
現在第一輪是美國制裁我們十一人,我們將你七個代理人繩之於法。
下一輪如何搏戀,拭目以待! ...
市民希望有真正的判決和應有的定罪,唔好又證據不足了事。

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-10 11:09 發表
比人DQ果12個, 相信寧願繼續被DQ, 都唔想人生更精彩.
why not both?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]