• 瀏覽: 2,424
  • 回覆: 53
+5
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-11 08:59 AM 發表

有人拍宣傳片=你啲宣傳唔係呃人
同話人地有司法=你啲司法唔係做9一樣
(如果宣傳片係呃人, 全世界一9樣..)

宣傳片邊算呃人...

又唔係大陸先怕宣傳片, 老美夠話中國威脅緊佢地安全,自己夠拍d美軍宣傳片 又唔見佢來開波...來一來就走當打左?

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-10 07:43 AM 發表
美國衞生部長阿扎爾抵台前的一天,北京大學海洋研究院成立的智庫「南海戰略態勢感知計劃」披露,美軍「列根號」航空母艦和「安提頓號」導彈巡洋艦在日本與台灣之間的東海巡弋,與此同時大陸黨媒亦發佈解放軍飛行員向敵機「語音外逼」要求離開的片段。台灣國防部表示,這是大陸針對美國列根號上的艦載機作為假想敵,針對性相當濃厚,軍方已嚴密監控美航母及中共軍機的動態。

https://hk.appledaily.com ...
向 12339 上報 追査淫賤亂作反組化名散謡

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-10 07:43 AM 發表
美國衞生部長阿扎爾抵台前的一天,北京大學海洋研究院成立的智庫「南海戰略態勢感知計劃」披露,美軍「列根號」航空母艦和「安提頓號」導彈巡洋艦在日本與台灣之間的東海巡弋,與此同時大陸黨媒亦發佈解放軍飛行員向敵機「語音外逼」要求離開的片段。台灣國防部表示,這是大陸針對美國列根號上的艦載機作為假想敵,針對性相當濃厚,軍方已嚴密監控美航母及中共軍機的動態。

https://hk.appledaily.com ...
有本事就停在南海不走.

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-11 10:19 AM 發表

央視播top gup係事實何柒之有?
咁糸吾糸2011年?你截圖咁係2011, 定果陣定義糸2011?我吾糸要同你討論呢段新聞,我系話你知,你有誤導。
新聞冇錯,央視有播冇錯,都係事實,但咁樣平行時空就係錯。有錯吾認又要拗,7號仔明吾明。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-11 10:25 AM 發表

即係你司法走過場又全世界一9樣
你選舉,議會,全部做9舉手機器又全世界一9樣?
同以前個議員話全世界女人係G有乜分別?
甚至話完全世界女人係G,就話自己唔係G果吓自相矛盾 ...
(你錯唔晒, 西式民主係投票機器, 投完都唔洗理選民點...)

宣傳片邊算呃人...

又唔係大陸先怕宣傳片, 老美夠話中國威脅緊佢地安全,自己夠拍d美軍宣傳片 又唔見佢來開波...來一來就走當打左?

引用:
原帖由 ricolau88 於 10/8/2020 09:15 發表
唔通用廣東話咩
有趣

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-11 10:49 AM 發表

數央視播top gun何誤導之有?
平衡時空係multiverse理論指存在其他不同可能性的現實,借諷有人指鹿為馬
唔係話人穿梭時空鑑古今咁解
你攻擊平衡時空又何以錯之何以7之呢? ...
小7, 果陣點解呀?繼續搬啦!你寫好多野,可以全部應用糸自身,但偏偏吾去理解自己講過啲咩。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-11 10:54 AM 發表

你地呢啲邏輯真係好鬼悶
即係前議員究竟想話全世界女人係G定係話自己唔係G?
如果自己做咗G就認,硬說全世界女人係G and/or自己唔係G根本就偏離事實 ...
(你d邏輯好7, 錯晒...

宣傳片邊算呃人...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]