• 瀏覽: 10,674
  • 回覆: 223
+4
雙重標準到令人嘩然!

DKLM, 屎眼聯盟收皮啦, 關你春事

引用:
原帖由 鄉土實言者 於 2020-8-10 03:28 AM 發表
第一輪11個, 第二輪可能18個+4個......
老實講被老美制裁已經下半生玩完啦,(真係同條咸魚冇分別), 任何人/機構/組織等對制裁人士有往來交易等都係違規, 會被列入制裁名單內, 就算麥記賣漢堡包俾佢理論上都算違規, 世界上冇銀行會提供戶口/信用卡同各類服務, 冇任何一間機構會提供服務, 唔可以出國旅遊,探親,公幹, 連MPF, 保險單都會停止,更慘會連累直系親屬, 可以講你諗到咩嘢都做 ...
我都想被制裁,不過無本事

引用:
原帖由 威廉PO 於 2020-8-10 04:52 AM 發表
5眼都傻的。一切等美國新總統,再說。拜登,暫時無係呢方面表態過;不過,早幾日佢就漏左口,上任會取消對中國的關稅。哈!
晒氣啦!更本兩個國會都全力支持打壓我地中國人!
拜登講個大話就可以吸埋喲遊離票啫!
更本全世界都行緊納粹白種岐視主義!
你班反抗者唔靠攏中國大陸就只有等死!

大佬講緊嘢

白L痴!香港幾時變咗自治?

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-10 03:18 AM 發表
「五眼聯盟」外長周日(9日)發表聯合聲明關注香港政府處理立法會選舉的問題,美國國務卿蓬佩奧和英國、加拿大、澳洲及新西蘭的

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200810/photo/bkn-20200810000011744-0810_00822_001_01b.jpg?20200810015731

五眼聯盟」外長周日(9日)發表聯合聲明關注香港政府處理立法 ...
五眼又出口水炮轟炸中國香港,即係DQ犯暴人渣已完美擊中五眼禍港勢力嘅根源。証明呢班人渣已技窮,反中勢力已被瓦解。

5眼做得越明,大陸咪執得越緊,做到咁揚班友係佢地d人,唔制裁都仲算風平浪靜,一出制裁今日就拉黎智英,以為靠嚇大陸就縮,大陸擺明就越嚇就越快出手

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2020-8-10 04:37 AM 發表
咁樣佢地先可以將漢奸滲入立法會,搞亂香港呀嘛,你估唔知你地奸計呀?
大家看看呢幾年所發生的事情就知道一清二楚啦!

雙重標準就是美國政府,最後失敗特郎普政府。

復李老母。香港什麼時候變成5屎眼恐怖主義國家的小弟??

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-8-10 04:19 AM 發表

我只知黃之峰今生玩完
點會呀,騙徒層出不窮
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

全部人唯一解釋食錯藥,關你地柒事?顧惦你地國家好過

干預中國內政,犯國安法,搵國安拉柒呢條美種賤狗啦

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-10 03:18 AM 發表
「五眼聯盟」外長周日(9日)發表聯合聲明關注香港政府處理立法會選舉的問題,美國國務卿蓬佩奧和英國、加拿大、澳洲及新西蘭的

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200810/photo/bkn-20200810000011744-0810_00822_001_01b.jpg?20200810015731

五眼聯盟」外長周日(9日)發表聯合聲明關注香港政府處理立法 ...
開始分唔到在港利益了,當然要發脾氣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]