• 瀏覽: 10,619
  • 回覆: 223
+4
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-10 01:42 PM 發表
香港立法會選舉是中國的地方選舉,純屬中國內政,任何外國政府、組織和個人都無權干預
呢個論調係外國民眾眼中(記住:係民眾,唔係政客)係百分百的蒼白無力!

佢哋到今日重為緊當年無干預納粹虐待猶太人悔到而家!

而西方係民主社會,選民唔反感政客干預大陸/香港人權問題,
政客就只剩政治考量,可以放心做。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-10 01:46 PM 發表
美國政府故意公開政府官員的個人資料,私隱又去左邊呀
有授權佢地可以公開,
正如香港私隱法都容許法院批准後公開資料。

肥背澳 香港吾係你老尾管轄既地方 香港係中國既城市 你吾能識新反去讀書拉 柒頭

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-10 01:39 PM 發表
五眼聯盟都有國安法,就係唔可以香港有國安法
人哋係普選產生的政府,受人民監督。
同大陸/香港完全唔同。

正如你唔可以講警察/老解可以陀槍,你就可以陀槍。

咦?
英聯邦國家?
收皮啦
日不落帝國?
過氣啦

再嘈將香港變成
沒有立法會
只有港區人大
外國狗小小甜頭都唔撚比你

引用:
原帖由 ookkman 於 2020-8-10 01:49 PM 發表
肥背澳 香港吾係你老尾管轄既地方 香港係中國既城市 你吾能識新反去讀書拉 柒頭
唔該唔好再講一啲外國民眾眼中(記住:係民眾,唔係政客)係百分百的蒼白無力的說話!

我樓上講左:

佢哋到今日重為緊當年無干預納粹虐待猶太人悔到而家!

而西方係民主社會,選民唔反感政客干預大陸/香港人權問題,
政客就只剩政治考量,可以放心做。

關你蛋治咩屎眼聯盟

呼籲?點解唔係命令呀。

由美國派港督來管治香港好無?

比你地制裁左啦 仲理9你地噏乜

老美真係傻仔,難道我要佢俾拉登有份選美國總統又得???

唔夠中國玩走來搞香港,睇你五眼點輸比香港啦,香港人唔咪好蝦的。

幾時開始吾俾本地人用老味貨.例口.窗.?

梁家傑與屎勿嚇「恆常」會面成果

引用:
原帖由 gogoaway 於 2020-8-10 04:09 AM 發表

神經病
黃屍通病:持續幻想自HIGH,否則會獸性大發。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]