• 瀏覽: 2,545
  • 回覆: 17
落後就要捱打

恰人冇先進雷達, 咪恰你黎巴嫩囉, 
總之美國集團殺人如麻, 以色列炸兒童院殺死大量兒童, 炸阿富汗醫院殺無國界醫生, 但班黃C係要咁扮盲, 

所以, 美國集團及黃C都要被譴責

唔自強不息, 美國集團會判定你地都係低等人類, 都要死.

所以台灣咪以為自己係得美國竉肯, 當大陸一冧, 你冇利用價值時, 你地真會見到美國真面目, 食狗飯啦!!
欠個人做生化解剖件屍, 咪揾你地班9囉

咦!! 咁大劑??

F35?

很可疑  

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-8-10 12:10 AM 發表
F35?
F15, 內容講, 黎巴嫩政府軍力弱, 就算公開事實, 都無能揾以色列報仇, 反而惹人民叫囂政府無能, 所以屈係工人處理不當算了.

白人優先???殺你都冇仇報
大家應記得, 美軍在菲律賓虐殺了一個變性妓女, 話佢假嘢, 塞佢頭入馬桶內浸死佢,
菲律賓判佢坐六年, 美國都抗議判得嚴, 要減刑,
如果在美國發生, 死者係白人, 但殺人者係黑人, 唔死都終身都似.

唔團結自己國家, 奉老美做主人的, 條命係Cheap架啦!

引用:
原帖由 流星star 於 2020-8-10 12:32 AM 發表
很可疑   
好似美國肺炎, 係知美國放病毒喎, 係害死世界好多人喎, 但邊個咁揾美國賠償?  要播毒的殺人犯正法喎???

唔係因為有中國揭發, 大家一定俾美國病毒害死, 仲以為係流感死添

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-10 12:48 AM 發表

F15, 內容講, 黎巴嫩政府軍力弱, 就算公開事實, 都無能揾以色列報仇, 反而惹人民叫囂政府無能, 所以屈係工人處理不當算了.

白人優先???殺你都冇仇執
大家應記得, 美軍在菲律賓虐殺了一個變性妓女, 話佢假嘢, 塞佢頭入馬桶內浸死佢,
菲律賓判佢坐六年, 美國都抗議判得嚴, 要減刑,
如果在美國發生, 死者係白人, 但殺人者係黑人, 唔死都終身都似.

唔團結 ...
鹵味太可惡啦!

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-9 11:52 PM 發表

貝魯特都說成貝特魯
你係咪應留意死傷了幾千人的慘劇這重點呢??何時變了因為唔係美國人條命, 其他的就死咗都唔值得留呢??

穆斯林好想收拾以色列
但是中俄美國還未攤牌
大家盯著美國恐怖分子由阿富汗打去印巴
中俄美國攤牌
上合組織把美國恐怖分子連根拔起
中俄支持穆斯林解放巴勒斯坦
美帝崩潰一帶一路成真

邊有可能呀,佢老美以色列f35 咁廢,f15老爺機仲廢,一定要喺啲宇宙無敵量子戰機先做倒,喺香討公認宇宙最強先做倒

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-8-9 09:27 PM 發表
https://youtu.be/yafYcxxIhWs
Zionist...不嬲下流賤格,就算用SPY plant 計時炸彈又如何呢,中東小霸王都無人郁到佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]