• 瀏覽: 2,482
  • 回覆: 51
+3
引用:
原帖由 鄉土實言者 於 2020-8-10 03:33 AM 發表

師兄你怕唔怕被制裁呀??
老實講被老美制裁已經下半生玩完啦,(真係同條咸魚冇分別), 任何人/機構/組織等對制裁人士有往來交易等都係違規, 會被列入制裁名單內, 就算麥記賣漢堡包俾佢理論上都算違規, 世界上冇銀行會提供戶口/信用卡同各類服務, 冇任何一間機構會提供服務, 唔可以出國旅遊,探親,公幹, 連MPF, 保險單都會停止,更慘會連累直系親屬, 可以講你諗到咩嘢都做唔到,用唔到..... ...
中國畀美國制裁咗咁耐,又咪一樣咁過,國家又咪一樣發展中。無錯,美國係霸道,好多遊戲規則都係佢定下,但好多國家都口服心不服,只要不服美國的國家可以聯成一線和佢對抗,則美國的霸權未必能夠繼續橫行

做俾藍絲睇
佢地前日先因為美國制裁士氣低落
而家又可以繼續打飛機啦

正確!評價為病態足以!

政治行為, 根本就係有病, 佢自己知自己事!
全世界有腦都知乜事, 肯陪佢癲的國, 只有一件事,
利益共和國派系而已!

引用:
原帖由 鄉土實言者 於 2020-8-10 03:33 AM 發表
老實講被老美制裁已經下半生玩完啦,(真係同條咸魚冇分別), 任何人/機構/組織等對制裁人士有往來交易等都係違規, 會被列入制裁名單內, 就算麥記賣漢堡包俾佢理論上都算違規, 世界上冇銀行會提供戶口/信用卡同各類服務, 冇任何一間機構會提供服務, 唔可以出國旅遊,探親,公幹, 連MPF, 保險單都會停止,更慘會連累直系親屬, 可以講你諗到咩嘢都做唔到,用唔到..... ...
政治幻想, 與人權法內容一樣, 果然會嚇你一跳!
同樓上一樣, 睇完已經被笑死!
請問是否中小學生一名?
還是思想仍舊未畢業?

其實亦證明佢地技窮

最後垂死掙扎?盡地—煲?唔搞呢樣就無嘢可做?電訊、關稅、貿易……等,都做晒了?

引用:
原帖由 荃灣呂布 於 2020-8-9 09:12 PM 發表

咁我執迷不悔" 大陸仁共產黨死全家
你祖先係邊度人?

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-8-9 09:15 PM 發表

港澳辦發言人批評,去年6月香港「修例風波」發生以來,美國一些反華反共勢力以為找到了策動「顏色革命」的新機會,
頻密安排香港反對派頭面人物訪問美國並高規格接待,公開為街頭暴力活動鼓譟叫好,大肆抹黑攻擊特區政府和警方的執法行動,
並通過各種方式為香港反對派和激進勢力提供支持,為他們撐腰打氣。他們還對香港反對派和激進勢力在立法會選舉中奪取過半數議席、實現奪權「三部曲」充滿期待。

楊惡橋 ...
美國駐港總領事唔見特首,反而要見公民袋漢奸已完?咩玩法?

引用:

一般市民會被老鹵味制裁D乜?

引用:
原帖由 imissyousomuch 於 2020-8-10 12:11 PM 發表

美國駐港總領事唔見特首,反而要見公民袋漢奸已完?咩玩法?
老美係拍哂枱鬧柒兩隻哈巴狗,點解衰到被DQ哂,收咗錢做唔到嘢,因住...................

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-10 03:30 AM 發表
吊你件台獨hi莫綺雯~大少奶日日都同中央連線報串~你呢~就只有俾王歧山吊hi~

你真系痴hi線既~
你當咗老美係中央,俾人hack咗都唔知....
都話咗你2隻鬼有問題🤦🏻

明眼人都知道犯民和公文袋勾結尾國俾黑金暴徒對市民私了、放火燒人、碇磚打死阿伯、放火燒舖、破壞交通燈和地鐵就是為了奪權,而尾國可得到天價利益,又破壞經濟害市民失業、商店結業、鐵証如山不容抵賴

都未上主菜

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]