• 瀏覽: 3,952
  • 回覆: 49
+2
引用:
原帖由 洪天馬 於 2020-8-9 05:27 PM 發表
話美國制裁冇用,佢咪會搵埋其他國家制裁你囉。

跟住如果又串咀話英國制裁冇用,咪搵歐盟加拿大澳洲制裁你囉,又話冇用,日本制裁你死嘞呱。

得閒睇吓龍X門,黃玉郎有句名句,叫做"口多身賤"  ...

美國的制裁越多,
中國對香港的美國代理人們(黎智英為首)判刑就判的越重,越多
讓漢奸的美爹氣的頓足捶胸,跳腳崩潰

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-8-9 10:07 PM 發表
美國制裁非常有用,政府立即定性反修例為反政府暴動,拉左未判隨時加條暴動罪。可以精彩多幾年。

人地最多吾去美國,你班傻仔就受多幾年。

班義士多得你地吾少 ...
佢地才是美國制裁的 犧牲品。

但黃人自己卻不知道,重 沾沾自喜

引用:
原帖由 洪天馬 於 2020-8-9 17:27 發表

跟住如果又串咀話英國制裁冇用,咪搵歐盟加拿大澳洲制裁你囉,又話冇用,日本制裁你死嘞呱。

有用,咁特區政府就跪低左啦。

宜家係咪有個犯民港獨美🐶快要上任做特首?香港馬上獨立建國或者主權轉移畀美國?

呢D事冇發生,咁你講下個制裁有L用?

引用:
原帖由 洪天馬 於 2020-8-9 05:27 PM 發表

有用丶無用都要面對架啦,莫非比人睇小係最好嗎?

引用:
原帖由 z1022 於 2020-8-9 05:35 PM 發表

有用,有用. 得未呀
未得,應該係,有用,好有用,勁有用,超級有用,好用到不得了,五大有用,缺一不可.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]