• 瀏覽: 3,976
  • 回覆: 49
+2
引用:
原帖由 洪天馬 於 2020-8-9 05:27 PM 發表
話美國制裁冇用,佢咪會搵埋其他國家制裁你囉。

跟住如果又串咀話英國制裁冇用,咪搵歐盟加拿大澳洲制裁你囉,又話冇用,日本制裁你死嘞呱。

得閒睇吓龍X門,黃玉郎有句名句,叫做"口多身賤"  ...
制裁 有用,一大證據拉晒班要求外國制裁嘅賣國賊。
仲要邊個比錢賣國賊去做新聞都拉埋,英國佬快d跟手制裁吧

引用:
原帖由 洪天馬 於 9/8/2020 05:27 PM 發表

跟住如果又串咀話英國制裁冇用,咪搵歐盟加拿大澳洲制裁你囉,又話冇用,日本制裁你死嘞呱。

其實香討係真正香港人嘅討論區,你睇你啲黒豬就知,睇完你丈唔開心,偷偷地喺屋企喊,不如唔好上香討咁你咪會開心啲囉!

其實大家誤會樓主了,美國制裁係好L有用㗎。今天有肥佬黎冚家,9庭。再制裁多D 嘛,我想見更多人

黃絲學人講IQ, 咁把炮記得求情時唔好話自己係弱智呀

引用:
原帖由 big3624 於 2020-8-10 10:21 PM 發表
點解唔問法輪功有無用呀11483209
笑咗

生活上嘅衣食住行,邊一樣嘢,冇咗美國唔得先!!

制裁,最多暫時咪冇得去外國!!

美國國務卿蓬佩奧幾個月後,都隨時走人啦,佢講嘅嘢,永遠有效?

其實退一萬步來講,被制裁既香港高官,換個HKID嘛得囉,合法
引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-8-11 12:52 PM 發表

美國國務卿蓬佩奧幾個月後,都隨時走人啦,佢講嘅嘢,永遠有效? ...

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-8-11 12:52 PM 發表

美國國務卿蓬佩奧幾個月後,都隨時走人啦,佢講嘅嘢,永遠有效? ...
世界除左C眼集團
仲有大把地方可以去
就算祖國的風景
亦絕不遜色

中央把被制裁既官員升格為"國家重要官員",用外交既方法出國,駛費國家全包
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-8-11 01:03 PM 發表

世界除左C眼集團
仲有大把地方可以去
就算祖國的風景
亦絕不遜色

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-8-11 01:06 PM 發表
中央把被制裁既官員升格為"國家重要官員",用外交既方法出國,駛費國家全包
咁又係光榮黎既
北京上海市長
廣東廣西省長
都未有資格被制裁
😆😆

點會冇用,即刻拉矖佢的狗奴才!非常有用!

引用:
原帖由 洪天馬 於 2020-8-9 05:27 PM 發表

大陸有怕過美國制裁咩?
一錯再錯三錯四錯誤判斷形勢

你愈叫外國人制裁,即係勾結外國,敵對國
中央出招愈出師有名。
傻仔玩政治

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]