• 瀏覽: 3,971
  • 回覆: 49
+2
好L驚啊,驚到要捉班犯民、肥佬坭來定下驚先...

一制裁即時做野,拉左黎智英,真係好很驚喎

不過樓主只係冷氣軍師,連做 condom 既資格都無,又的確唔洗驚既

引用:
原帖由 z1022 於 2020-8-9 05:35 PM 發表

有用,有用. 得未呀
嗯嗯
我地應該順佢地意
俾美國制裁香港

國破家亡
世界末日
宇宙毀滅

好驚 美國你唔好制裁我地啦
咁樣佢地應該就會滿意

引用:
原帖由 洪天馬 於 2020-8-9 05:27 PM 發表
話美國制裁冇用,佢咪會搵埋其他國家制裁你囉。

跟住如果又串咀話英國制裁冇用,咪搵歐盟加拿大澳洲制裁你囉,又話冇用,日本制裁你死嘞呱。

得閒睇吓龍X門,黃玉郎有句名句,叫做"口多身賤"  ...
起碼傻特賺了100元施捨

附件

e45cd323-57c6-4f8f-bacb-053ecea9ee71.jpg(106.32 KB)

引用:
原帖由 洪天馬 於 2020-8-9 05:27 PM 發表

跟住如果又串咀話英國制裁冇用,咪搵歐盟加拿大澳洲制裁你囉,又話冇用,日本制裁你死嘞呱。

美國制裁又點呢?!你咁日日咁樣睡覺,食飯,疴屎。

引用:

CAP你圖,報國安.

引用:
原帖由 吳尊函 於 2020-8-10 07:16 AM 發表

咁即係有乜用,洗唔洗坐牢,洗唔洗人間蒸發,就算全世界制裁又如何,唔洗死呀。
但佢哋會用禍必及妻兒呢招,過境其他地方都可能會被長臂管轄方式咁被拘捕。

美國制裁有無用都唔重要,但你無腦黃屍黑暴就在中國管治下

樓主咁既垃圾,被國安拉Q你,你美主人都幫唔到你或你尼隻美狗叫咩名美人都唔知

引用:

有用,興奮劑,俾黃人打飛機

引用:

俾你嚇到我開左支九八 lah fit 壓吓驚

都給人擺上枱了
難道哭

對於普通市民,確實係點制裁都無用

引用:
話美國制裁冇用,佢咪會搵埋其他國家制裁你囉 ...
國安法廢除了嗎?  

點解唔問法輪功有無用呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]