• 瀏覽: 1,233
  • 回覆: 15
好有信心咁喎,祝成功

50萬咪2至3個星期搞晒,全民強制驗啦,起碼圈起一部份帶病毒嘅人先,咁可慢慢收窄個傳播人數嗎,又有數得跟去做估計預備!😶

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-8-9 04:40 PM 發表
50萬咪2至3個星期搞晒,全民強制驗啦,起碼圈起一部份帶病毒嘅人先,咁可慢慢收窄個傳播人數嗎,又有數得跟去做估計預備!😶
有d唔驗就算, 廢事煩警察 .

放心啦!免費既話香港人一定吾會執輸!

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-8-9 04:42 PM 發表

但最仆街就係哩啲友,始終每個人都有機會變成帶毒者,全民檢測係一定要做,明明內地做哩樣嘢係空前成功,堵截傳播鏈,偏偏某部分香港人偏西方嘅心態,永遠認為中國係做假。

引用:
原帖由 莫呢拉 於 2020-8-9 04:43 PM 發表
執輸行頭,慘過敗家!

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-8-9 16:42 發表

唔驗可能唔俾你出境

香港人很合作,2個星期香港可望回覆正常

黃中黃地區,,屯門山景邨....問下物管同業委俾吾俾居民去驗~? 仲惡過華秀隻狗~腳都 藕 跛你~

引用:
原帖由 莫呢拉 於 2020-8-9 04:43 PM 發表
黃撚黑暴搶住驗

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-8-9 04:05 PM 發表
港府公布兩星期後展開全民自願免費新冠病毒檢測,委託三間內地在港化驗機構負責做測試。有份參與的華昇診斷中心董事長、醫管局前主席胡定旭受訪時表示,在中山紀念公園體育館內將設16間氣膜實驗室,預計本周內可裝好硬件,日後投入服務時每日可做13萬個單管測試,如將樣本「五合一」檢測則可日做逾50萬個測試。胡定旭認為,若有約600萬市民接受測試,料已有足夠數據找出社區的隱形帶病毒者,望市民踴躍參與,他又指測試是 ...
話明為開關而全民檢測,馬仲儀嗰班醫畜,黑護,肯定又出來鬼叫封關 !

有關機構可以提供又快又大量的檢測能力, 對通關有利好條件啊... 始終, 家陣係內地怕了香港的失控疫情啊...

二百萬黃人做唔做呢?🤔🤔

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-8-9 05:29 PM 發表
二百萬黃人做唔做呢?🤔🤔
佢地要攬炒香港

你話佢地做唔做

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]