• 瀏覽: 10,169
  • 回覆: 92
+6
美國新型冠狀肺炎病毒(新冠肺炎)疫情未見起色,全國累計確診病例突破500萬。美國國會無法就新一輪紓困方案達成共識,總統特朗普在周六(8日)表示,將繞過國會簽署行政命令,延長和削減部分津貼,援助受疫情影

美博霧兄馮貝殼指有大量正句正名大話總統將瘋狂印鈔每名白人派一億

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2719079

為連任 夾硬嚟, 狗急了...

有佢做總統真好唔洗做有錢洗,希望佢可以做多一任

呢條友咁多次破產唔係冇原因嘅

冇乜所謂啦美國都大把錢,人哋幫手埋單咋嘛。.至緊要保持啲傻仔繼續同你買美金。

今次放5萬億出來,張張錢都要有親筆簽名

美國印鈔機又要日夜趕工了。

若果政府無限量派錢,仲有人返工搵錢養家咩,美國啲厭惡性工作誰去做,服務性行業誰去做

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-8-9 04:31 PM 發表
若果政府無限量派錢,仲有人返工搵錢養家咩,美國啲厭惡性工作誰去做,服務性行業誰去做
BNO持有人

咁似當年希臘個政黨為咗贏大選應承派錢
結果真係贏咗要派錢派褔利
最後派到希臘政府破咗產

引用:
原帖由 嘩眾取寵死宅男 於 2020-8-9 03:56 PM 發表
美國新型冠狀肺炎病毒(新冠肺炎)疫情未見起色,全國累計確診病例突破500萬。美國國會無法就新一輪紓困方案達成共識,總統特朗普在周六(8日)表示,將繞過國會簽署行政命令,延長和削減部分津貼,援助受疫情影

美博霧兄馮貝殼指有大量 ...
美國無限印錢之下,泡沫漲得極快,已經是接近失衡階段,依家股市同現實已經完全脫鉤了
到爆果日,相信死傷比以往既股災都嚴重,祝大家好運!

引用:
原帖由 Domson 於 2020-8-9 04:11 PM 發表
今次放5萬億出來,張張錢都要有親筆簽名
下一屆如果唔係共和黨勝出,民主黨分分鐘將5萬億作廢。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-8-9 04:31 PM 發表
洗廁所可由黃屍做

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]