• 瀏覽: 49,568
  • 回覆: 478
  • 追帖: 1
+11
引用:
原帖由 真中國人 於 2020-8-10 12:14 AM 發表

291有約希和疑似外籍男友親密照,加上交友截圖,可信程度甚高。
外國人不嬲都冇乜社交距離感
未必係gay嘅

不走資,不移民,回頭是岸,何處是唔家

發放假消息,等拉

引用:
原帖由 (︶︿︶) 於 2020-8-9 02:37 PM 發表
美國財政部前日(7日)公布制裁11名中港官員,包括特首林鄭月娥,指他們推動港區國安法,涉侵害港人自由,外界關注被制裁官員身在美國的家屬,資產及入境會否受影響。《傳真社》報道,林鄭月娥幼子、在美國哈佛大學攻讀博士的次子林約希,自上月25日起失蹤至今,並一度向室友稱「家有急事」回港。其室友、大學同學、租住單位的業主,自7月27日後亦未能聯絡上對方。《香港01》正就報道向行政長官辦公室查詢。

呀媽害仔就係咁,要走始終都要走,

http ...
你講你自己

賤尾國腫統最叻說係擄人勒索兼暗殺  路走就笨

被失蹤喺美國好平常

引用:
原帖由 lum489 於 2020-8-9 03:10 PM 發表
分分鐘話林鄭個仔係特工。危害美國國家安全,扣押佢幾年都仲得。
呢個時候都係走得快好世界拉,唔通俾人慢慢周咩

引用:
原帖由 真中國人 於 2020-8-10 02:42 PM 發表

把頭申向疑似男友乳頭用手纏繞頸,而且瞳孔放大,面露淫相,貌似已經進入狀態,應該極有可能吧………很難想像在什麼其它情況會出現這個狀態
個d叫T0m bOy呀你真唔識定假唔識

引用:
原帖由 andy92 於 2020-8-10 04:13 PM 發表
賤尾國腫統最叻說係擄人勒索兼暗殺  路走就笨
睇個勢美國會唔會排華?

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2020-8-9 10:44 PM 發表

咁搞法,謝sir算幸運,搭上尾班車。
謝SIR死全家

引用:
原帖由 ricolau88 於 2020-8-10 04:45 PM 發表

呢個時候都係走得快好世界拉,唔通俾人慢慢周咩
x2

走得快, 好世界。   唔走分分鐘話又老屈你盜取美國國家機密。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]