• 瀏覽: 806
  • 回覆: 20
本港昨(9日)新增69宗確診個案,累計出現4008宗。衞生防護中心公布,新增25間食肆有患者足跡,遍布全港,其中多間連鎖...

covid 19 已經成為全球流行病,大家慢慢就會習慣接受佢哋嘅存在。

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200809/mobile/bkn-20200809122527897-0809_00822_001.html

熱賣及精選
引用:
covid 19 已經成為全球流行病,大家慢 ...
多謝中央

大檸樂了。

回覆 引用 TOP

多謝船公司協薈引入幾萬億損失
明益市民

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

係正常人都知係尾國佬放病毒喎, 係害死世界好多人喎, 但邊個咁搵尾國賠償?  要播毒的殺人犯正法喎???

唔係因為有中國揭發, 大家一定俾尾國病毒害死, 仲以為係流感死添!

引用:
原帖由 trebuh 於 2020-8-9 01:56 PM 發表

多謝中央
x2,多謝國家關照

主流媒體唔敢播嘅內幕!

https://youtu.be/4JMRmuykV4k

美肺真大獲

回覆 引用 TOP

中國好快有疫苗。。。香港麻,真係要自己想下點樣與病毒共存。拿,到時唔好求中央呀!

如此星辰如此夜,為誰風露立中宵。
引用:
原帖由 威廉PO 於 2020-8-10 02:46 AM 發表

中國好快有疫苗。。。香港麻,真係要自己想下點樣與病毒共存。拿,到時唔好求中央呀!
就算免費供應俾香港, 香港人都唔敢接種啦!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
邊25間

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-8-10 01:24 AM 發表

係正常人都知係尾國佬放病毒喎, 係害死世界好多人喎, 但邊個咁搵尾國賠償?  要播毒的殺人犯正法喎???

唔係因為有中國揭發, 大家一定俾尾國病毒害死, 仲以為係流感死添! ...
所以美國日日幾萬個案抵佢哋死

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-10 01:26 AM 發表

x2,多謝國家關照
x3, 多謝國家出錢出力,幫助香港抗美國肺炎

香港曱甴,時代垃圾。

鹵味雞侵聲稱喺一月份已經開始研製疫苗,仲喺2019年某月份喺鹵味某些社區演習過某種傳染病喺社區爆發該如何應對,仲敢抵賴唔係鹵味肺炎!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-10 02:50 AM 發表

就算免費供應俾香港, 香港人都唔敢接種啦!!
嚴格黎講係黃絲,佢地會用美國高價疫苗,事関用佐會好高尚好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]