• 瀏覽: 2,385
  • 回覆: 33
曱甴員工,精采人生

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-8-9 01:04 PM 發表
咁多唔合格貨,製造水平可想而知
最慘員工仲更加吾合格

香港製造
呢個笑話幾好笑

曱甴偷口罩

引用:
原帖由 ttp1030 於 2020-8-9 02:06 PM 發表
SPT喺邊度賣㗎?
SPT Mask又提醒大眾,其公司產品現時只在公司官方網頁 www.sptmask.store 發售;除龍豐藥業 (集團) 有限公司外,並未授權本港其他實體零售店售賣本公司的產品。

引用:
原帖由 C皇 於 2020-8-9 12:48 PM 發表
大批不合格口罩流入市面!本地口罩廠SPT Mask有員工,盜取近9,000盒、總值約50萬元已報廢的不合格口罩,並以低價出售圖利。公司高層發現後報警,目前已有5名男子落網,包括4名男員工。 今年7月初

https://resource01-proxy.ulifest ... /MASK080820203_1024 ...
香港人竟然倒退到中國改革開放初期嘅模樣!

我只會去360買大陸製造嘅口罩,最緊要條橡筋鬆緊啱啱好。

d人為左錢..報廢既都拎黎賣...真仆街

香港專產黑心商人!

引用:
原帖由 royrac 於 2020-8-9 03:44 PM 發表
香港專產黑心商人!
香港製造?算9數啦。剩係講食物,大陸好過香港多多聲,香港根本冇好食材,我而家等疫情過咗就返大陸食餐好。

有咁多Made in hk廢罩等黃人買

呢排我屋企對面有檔野口罩大平賣,莫非就係呢批次貨?

早前個老美咪話有不合格口罩在美出售,來源是中國同「香港」.........喎!

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-8-9 01:04 PM 發表
咁多唔合格貨,製造水平可想而知
QC嚴謹

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]