• 瀏覽: 1,609
  • 回覆: 30
委內瑞拉於5月初宣稱瓦解企圖推翻總統馬杜羅的政變,拘捕美軍前特種部隊成員貝里(Airan Berry)及登曼(Luke

美國特工的後果誰會放過你,做推翻叫國政權的醜惡走狗

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200809/bkn-20200809100032845-0809_00972_001.html

美狗變咗狗囚犯!咁水皮呀!

特種兵身手不凡,而且詭計多,要小心他們逃獄。

委內瑞拉被美國制裁,無水無電,一大疊銀紙先買到一個麵包。香港人你地頂唔頂得順呀?高唔高興美國制裁呀?

引用:
原帖由 笙果轉貼員 於 2020-8-9 11:49 AM 發表
委內瑞拉於5月初宣稱瓦解企圖推翻總統馬杜羅的政變,拘捕美軍前特種部隊成員貝里(Airan Berry)及登曼(Luke

?20200809104418

...
乜手足唔係話美國特種兵係世界最強咩?
點解會比人捉到架?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-8-9 12:04 PM 發表
特種兵身手不凡,而且詭計多,要小心他們逃獄。
你又知,你同佢地交過手呀

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-8-9 12:08 PM 發表

點解會比人捉到架?
#3 話特種兵身手不凡喎

瓜E多大總統死左去邊?

戴妖,G瘋,毒果黎,岑x....

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-8-9 12:08 PM 發表

點解會比人捉到架?
強咩,美國特種兵系群體兵,如果冇左後援同小隊組織,其實一般。

囚20年咁L少?

引用:
原帖由 小稀 於 2020-8-9 12:13 PM 發表
瓜E多大總統死左去邊?
好似星星咁🤔🤔

唯一機會等交換,希望係爛周前反出去🤔🤔

應該打靶,費事哂米飯。

引用:
原帖由 笙果轉貼員 於 2020-8-9 11:49 AM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200809/photo/bkn-20200809100032845-0809_00972_001_01b.jpg?20200809104418

...
美國特工過返20年精彩人生先完美

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]