• 瀏覽: 1,037
  • 回覆: 25
+4
美國財政部上周五(7日)宣布,制裁包括香港特首林鄭月娥、律政司司長鄭若驊等11名中港官員。美國國務卿蓬佩奧翌日在Twit

蓬佩奧斥中共打壓民主
居然去只制裁中港官員

不制裁中共中央政治局

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200809/bkn-20200809000057632-0809_00822_001.html

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-8-9 10:31 AM 發表
美國財政部上周五(7日)宣布,制裁包括香港特首林鄭月娥、律政司司長鄭若驊等11名中港官員。美國國務卿蓬佩奧翌日在Twit

?20200809075415

蓬佩奧斥中共打壓民主
居然去只制裁中港官員
不制裁中共 ...
中共應該要做下戲,扮下好驚。
最好講埋,好嬲同好絕望。

等班手足可以興奮多一獲。🤭🤭🤭
咁就皆大歡喜啦。

非常擔憂美國會制裁香港公共廁所的清潔工。

香港的清潔工阻礙美國肺炎擴散,讓美國腫桶非常憤怒。

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-8-9 10:37 AM 發表
非常擔憂美國會制裁香港公共廁所的清潔工。
清潔工可能要學下駱主任咁
寄100蚊美金比逢佩奧,等佢有得制裁。
😁😁😁

附件

img-6e7c51b9f9a1462a54daf1e2bfc8d63a.jpg(124.24 KB)

預咗啦,唔係中國點會企到咁硬

死肥鬼死L到臨頭仲串嘴,中國應該早啲送佢落地獄。

同上任黑鬼奧巴馬比較..

奧巴馬真係廢柴到無人有..

係侵侵先可以撚支那當撚狗咁玩 

美式打壓我就見唔少喇!
如果真係中共打壓嘅話,咁二零一四年嘅佔中會發生嗎?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-9 10:34 AM 發表
痴線架叫制乜中央 大把選擇
300年歷史的美蒂做野使你教
噏乜鳩呀死老嘢

中央就等多個零月,睇下條老蓬仲有冇得做先至會出招反制!

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-8-9 10:40 AM 發表
香港的清潔工阻礙美國肺炎擴散,讓美國腫桶非常憤怒。
乜唔係America first 咩?
嬲乜野啊?

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2020-8-9 10:31 AM 發表

?20200809075415

蓬佩奧斥中共打壓民主
居然去只制裁中港官員
不制裁中共 ...
睇佢個衰樣可以玩d小學雞野玩幾耐

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-9 10:34 AM 發表
痴線架叫制乜中央 大把選擇
300年歷史的美蒂做野使你教
陰蒂你就識,文盲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]