• 瀏覽: 1,477
  • 回覆: 42
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-9 10:44 AM 發表

係佢提出放寬架! 醫護話自己應付得來架! 你都同佢一樣失憶?
係,叫收緊搞禁堂食又係佢

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 billy80 於 2020-8-9 10:14 AM 發表

四.  炒你個仆街炒得慢!

主要原因

點解唔講疫情期間黃絲唔應該去初選,同埋醫管局內太多黃絲

回覆 引用 TOP

直接講處理疫情的人手床位不足啦

回覆 引用 TOP

快d去醫院開工啦,日日出黎講埋d癈話,咩貓呀老鼠呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RockMe 於 2020-8-9 01:22 PM 發表

主要原因
個仆街實事唔識做,日日9up

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2020-8-9 01:19 PM 發表

盧醫生上左大陸幫手,袁醫畜呢啲冇料咪反下政府刷下存在感
依家科技發達視訊訪問啦,教授係上面有醫院,有應付疫情經驗,上面個數據唔係吹出來啲🙏🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2020-8-9 01:19 PM 發表

盧醫生上左大陸幫手,袁醫畜呢啲冇料咪反下政府刷下存在感
再唔係在港台開個頻道平台,搵高醫生每星期定時跟 盧教授點評互動夠好啦,再睇件 陰陽怪 冇嘅都激到 嘔血😭😭

回覆 引用 TOP

袁教授應該直接指責陳肇始

回覆 引用 TOP

我只列舉一個錯誤 - 就係袁教授太多野講,一時一樣,令人無所適從

回覆 引用 TOP

附件

1596372900892.jpg(56.76 KB)

2020-8-10 05:13 PM

引用:
原帖由 hkrking 於 2020-8-9 09:09 AM 發表

磚家,你唔係一路係政府個抗疫督導委員會入面㗎咩?好似局外人咁嘅,無恥!
CORRECT

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-8-9 08:11 AM 發表

【明報專訊】本港7月起爆發第三波疫情,除了豁免檢疫漏洞,港大微生物學系講座教授袁國勇昨點出本港防控檢測慢、送院慢、防疫措施放鬆的三大錯誤。
1. 他說政府化驗一度要等兩三日才有報告是「很大的失誤」,
2. 有結果後亦要等多日才能送院致病毒在社區擴散,
3. 6月防疫措施鬆亦是另一問題。

袁教授似乎沒有提到,"必須追尋源頭"。是否講過唔算,自己做唔到當冇?

袁教授是否可以解釋下,平日做百多檢測可 ...

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]