• 瀏覽: 4,036
  • 回覆: 109
+8
引用:
原帖由 judylam651 於 2020-8-9 10:22 發表

明白呢d係咩人,號稱200萬泛暴派支持者,逢中必反,很多是高學歷高薪地產得益者,有埋外國護照,唔認係中國人,當正自己係西人反中國就唔奇了...
但係呢啲人黑頭髮黑眼睛傳統嘅中國人,去到外國都係做二等公民,乜嘢福利都冇,人哋睇佢只係賤過地底泥。

引用:
原帖由 煙花三月下 於 2020-8-9 10:27 發表

“民主”只係一個攻擊對手嘅武器
冇錯!呢個只係個口號。

引用:
原帖由 Driveffun 於 2020-8-9 11:59 發表
儍侵因為連普通常識都冇,仼由死肥鬼同納雅羅玩到爛哂,儍侵輸咗大選後,死肥鬼等人會全方位搞死拜登,美豬又會覺得共和黨掂,肥鬼參選總統,事半功倍,死肥鬼的如意算盤 ...
呢個我冇深入理解,不過有一樣嘢,大傻同肥佬,係天造地切。兩個雙劍合璧,又好大威力,定必小心。其實仲有兩個幕後未浮頭,總之呢個四人幫殺傷力好強。

戀棧權位戀到連個仔都要犧牲埋
要人即刻番黎香港
好心享下清福算啦
做官做到累埋個仔

大部份香港人....一點也不嚮往去美國,亦沒有資產、房屋在美國,並對這樣無力的制裁嗤之以鼻。。。。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-9 12:03 發表
到時你仲係唔係度
你係咪講阿肥佬啊?如果大傻要落場,肥佬冇得留低,佢都要落場。

肥奧咪又係擦鞋狗一隻

引用:
原帖由 Driveffun 於 2020-8-9 12:06 發表
死肥鬼好識利用儍侵有缺陷的性格,衝動,自大(自卑?)沿用一向黑手黨式的做生意手法。
其實睇通哂死肥鬼佈局同野心果個係彭斯,佢笠水但又唔敢勸儍侵,因為唔想被炒 ...
某程到肥佬係醒個大傻好多,大傻只係講嘢叻!但係宮心計,一定係肥佬叻好多。

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-8-9 12:10 發表

其實美國越制裁犯暴派應該越怕
因為中央也會出反制
反制會直接打到美國和犯暴派身上
嗰啲人只係人家嘅工具,當日失去功用呢啲人等同垃圾一樣。

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-8-9 12:11 發表
蓬佩奧連自己美國都管唔掂冇民主冇民權、你學人講打壓民主真係笑爆咀囉!!!重要粗暴干預其他國家內政、重要係人地國家攪顏色革命、美國特朗普政府、重要係度打壓其他國家發展、到最後睇下有乜野國家企係你果面、重有你同特朗普一落台、一定比人告上國際法庭將你地通緝!!!放長雙眼睇野!!! ...
近期咁多活動,一定係有d 野殺到埋身。否則,佢地唔會每日都有出招。

民主只係一個口號咋。

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-9 13:14 發表
肥奧想激死人家咩,人家已身下身段,決不分離
願聞其詳。

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2020-8-9 13:20 發表

陸續最多去到11月2號
所以迫在眉切,要喺11月之前發多啲蕉。

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2020-8-9 13:22 發表
風繼續吹,有風仲唔駛盡利咩?過多幾個月,冇嘢做,仲唔要返鄉下耕田呢?
都啱喎!冇嘢做咪告老還鄉 la。

日日都講中國,自己國家百樣問題一樣無解決正

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]