• 瀏覽: 2,784
  • 回覆: 19
中美兩國關係緊張,中國外交部不時以「戰狼式」回應美方,惟部長王毅周三(5日)接受新華社專訪時卻一反常態,提出兩國要重啟對話,應該拒絕脫鈎。 不僅中國官方態度似乎放軟,在美國社交媒體Twitter,以至中國的微信等社交平台中,反對美國總統特朗普、國務卿蓬佩奧或攻擊美國民主制度的...

上頭指令,暫停反尾🔥🔥🔥

#SaveHK

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/china/20200808/HBV2BX3DD2JEHG4654ICK53QWQ/

聼毒果up啦~見勢吾對~大少奶吾是五毛~但都要繼續反美!!!!

哦...又係床下底收到風啦? 辛苦晒!

又係床下底收風  

引用:
原帖由 我最愛黨 於 2020-8-8 11:55 PM 發表
中美兩國關係緊張,中國外交部不時以「戰狼式」回應美方,惟部長王毅周三(5日)接受新華社專訪時卻一反常態,提出兩國要重啟對話,應該拒絕脫鈎。 不僅中國官方態度似乎放軟,在美國社交媒體Twitter,以至中國的微信等社交平台中,反對美國總統特朗普、國務卿蓬佩奧或攻擊美國民主制度的...

#SaveHK

新聞來源連結:

https://hk.appledaily ...
收到上頭指令,繼續插毒果轉帖L!
我最愛d毒果!

附件

PhotoCollage_20200704_053046718.jpg(199.23 KB)

引用:
原帖由 我最愛黨 於 2020-8-8 11:55 PM 發表

#SaveHK

新聞來源連結:

毒果

原來埃斯柏係五毛

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-9 12:33 AM 發表
聼毒果up啦~見勢色吾對~大少奶吾是五毛~但都要繼續反美!!!!
正常人都反尾啦

脷伸畀曱甴睇下又如何?

賊美國柒普總統係我偶像之中嘅偶像, 沒有你柒普 川建國 美國點又會崩潰, 請你繼續堅持下去。

反美佢哋又喺死,親柒普佢哋又喺死,仲之橫死掂又死,有柒總有肺炎冇流感,建國大業, 指日可待。

寫完都立即鳩硬,你咬我撚食!

美國凍結資產呢招幾高明,目的是寒蟬效應,在美國擁有龐大資產的香港人士,主要是一班富豪上流階層,呢班有錢人士要自保的話,就要跟林鄭集團切割,但又不可以得失北京,真係兩難局面。

睇返轉頭,李+x 最有先見之明,在中港兩地有序地撤資,投資英國已經超過3千億。新冷戰時代快速形成,離開暴風圈才是上策,

引用:

#SaveHK

新聞來源連結:

係奶美狗收到尾國指示話玩大咗要收皮啫😆

引用:
原帖由 Thomas87 於 2020-8-9 01:43 AM 發表
美國凍結資產呢招幾高明,目的是寒蟬效應,在美國擁有龐大資產的香港人士,主要是一班富豪上流階層,呢班有錢人士要自保的話,就要跟林鄭集團切割,但又不可以得失北京,真係兩難局面。

睇返轉頭,李+x 最有先見之明,在中港兩地有序地撤資,投資英國已經超過3千億。新冷戰時代快速形成,離開暴風圈才是上策, ...
李生多數資產在香港,人也在香港,者系咩

引用:
原帖由 Thomas87 於 2020-8-9 01:43 AM 發表

睇返轉頭,李+x 最有先見之明,在中港兩地有序地撤資,投資英國已經超過3千億。新冷戰時代快速形成,離開暴風圈才是上策, ...
喂!!!李十X最近用60億買地播~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]