• 瀏覽: 4,349
  • 回覆: 62
分身

通過之後,瑞士只能認可中國人權狀況,避免遭到損失

侵侵打壓黑人同有色人種, 係咪可以禁止佢同佢公司既交易?

引用:
原帖由 superplx 於 2020-8-8 09:35 PM 發表
侵侵打壓黑人同有色人種, 係咪可以禁止佢同佢公司既交易?
https://www.youtube.com/watch?v=S5cl-KNlnCI

人哋禁自己國家嘅銀行 是中國內政?

呢d議題無可能唔過,大陸d膠官要搵定地迫搬錢

引用:
原帖由 martin101 於 2020-8-8 09:36 PM 發表
人哋禁自己國家嘅銀行 是中國內政?
傳, 得你評論得咩..屌...

掉!中共把撚起火上嚟禁瑞士佬喺港股賭場打莊佢未仲屙糠

引用:
原帖由 陳晴 於 2020-8-8 09:39 PM 發表
呢d議題無可能唔過,大陸d膠官要搵定地迫搬錢
人地諗錢搬去邊, 但大把選擇...

反中白痴又話一國一制了, 又話好多國家收, 但都搬唔到... 仲要賴死係到...

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-8-8 21:47 發表

傳, 得你評論得咩..屌...
唔講得㗎 on 9

引用:
原帖由 martin101 於 2020-8-8 09:50 PM 發表

唔講得㗎 on 9
你咪唔自己唔好講囉, on9..

好明顯永久斷絕和中國交易

瑞士銀行早就靠唔住喇,仲係以前咩。。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-8-8 09:33 PM 發表
傳中共高官開5,000賬戶 瑞士一直是世界各地富豪的「避稅天堂」,並貫徹中立原則,曾有報道指出,中共高官於瑞士銀行約有5,000個賬戶,報道指在疫情之下,這些為大家族及企業家做財富管理的銀行未受到太大影響,例如寶盛今年上半年管理的資產大幅增加。不過,未知是次公投會否改變這個「...

https://hk.appledaily.com/resizer/om3wXh-HtekuZAdpWbefzIb ...
吓11月😆我要轉啲錢十分鐘都轉到啦,咁真係幫返大陸囉轉返啲錢返去,所以話睇讀嗰啲人弱智😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]