• 瀏覽: 5,439
  • 回覆: 59
+10
自稱「劉馬車」的網紅劉駿軒,2016年涉及強制猥褻、猥褻兒童罪被深圳市福田區人民法院處有期徒刑2年6個月,於2018年9月27日刑滿出獄。2019年7月再犯「強制猥褻罪」被捕,「中國裁判文書網」18日

差佬d好朋友
一係強姦犯
一係酒鬼
真係物以類聚

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/2679562/劉馬車帶醉酒女上房拍性愛片 上訴失敗遭深圳法院判囚3年半

契弟

會唔會太小判得。。。終身會好d

引用:
原帖由 Popochina9 於 2020-8-8 04:05 PM 發表
自稱「劉馬車」的網紅劉駿軒,2016年涉及強制猥褻、猥褻兒童罪被深圳市福田區人民法院處有期徒刑2年6個月,於2018年9月27日刑滿出獄。2019年7月再犯「強制猥褻罪」被捕...
黃扮藍,柒中之柒

有冇手足幫下佢?

監躉

有得搞醉妹,坐3年半抵啦

劉馬車係乜水??

3年半, 係入面都有排佢受, 慢慢執吓番梘啦。 

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-8-8 11:11 PM 發表
這是一個很壞的人
用黑名單果啲壞曬

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-8 08:44 PM 發表

黃扮藍,柒中之柒
自己人都唔認?

附件

C2180F5E-3272-43D1-8A98-F0AC04A2CA75.jpeg(87.53 KB)

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-8 11:05 PM 發表
劉馬車係乜水??
撐警強姦犯一個

附件

35CFA22A-E5BD-4B24-88E7-C041822E156E.jpeg(87.53 KB)

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-8 04:42 PM 發表
擄姦兼拍片都判咁輕喎 勁到丫
究竟明唔明發生咩事架!
有口罵印度、冇眼睇自己
你知唔知美國好多個州執屍,連告老強都唔可以?已經爭取左幾年都改唔到例。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]