• 瀏覽: 14,280
  • 回覆: 190
+2
引用:
原帖由 voyagehk 於 2020-8-9 01:08 AM 發表
豈豈上蓮燈睇班yc話佢全家係美國,唔知堅定流?
曾生兩公婆都係高官,冇仔女,外國冇家人資產

引用:
原帖由 winboy9394 於 2020-8-9 06:26 PM 發表

出曬名 爛仔 國家
流氓國家

應該會有人幫佢傳達一下

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-8-9 00:46 發表

傻普公開別人私穩,犯了私穩條例
出 通緝令 貼埋佢張相 美國大使館門口東通街貼
怕同名同姓搞錯就唔好喇!有ID no.好D!

有 guts

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-8-8 03:43 PM 發表
曽生真係好寸。
不過又真係寸得好、你要制裁就要對佢有影響至得架。
唔係就好似爛你比人打完就叫:你因住!我實唔會就咁算數。

【美國制裁】形容不痛不癢 曾國衞:拜託要制裁就找點對我有影響的2020-08-08 13:56

Facebook微博電郵Twitter文字列印
https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/st/a993360920 ...
香港政府可以考慮所有尾國人來香港要去中國領館申請簽証

引用:
原帖由 dhammika2 於 2020-8-8 03:43 PM 發表
曽生真係好寸。
不過又真係寸得好、你要制裁就要對佢有影響至得架。
唔係就好似爛你比人打完就叫:你因住!我實唔會就咁算數。

【美國制裁】形容不痛不癢 曾國衞:拜託要制裁就找點對我有影響的2020-08-08 13:56

Facebook微博電郵Twitter文字列印
https://image.stheadline.com/f/680p0/0x0/100/st/a993360920 ...
支持曾國衛!

引用:
原帖由 仲夏少希望 於 2020-8-8 04:01 PM 發表
冇美國護照又冇美國資產其實冇影響,係冇得開戶口用美元,仔女以後衹能做中資公司,因外資冇人敢請
中國有邦交也不少!可以去俄國非州及其它地方搵食

這一年來就要這些說話, 要作適當反擊.

Excellent

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]