• 瀏覽: 17,652
  • 回覆: 217
+11
引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-8-8 03:37 PM 發表
原來大國點做都得,這好明顯是犯法啦,私隱喎。
咁你搵律政司有乜用?其實咁大個人有無用腦架?

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-8-8 03:32 PM 發表

何解官員資料係美國佬上公佈出黎,why, why,why???
駐港美國領事館成二千幾人, 唔係做間諜洗鬼咁多人?

引用:
原帖由 棧道 於 2020-8-8 03:36 PM 發表
美國就係要激嬲你,要你反擊,迫你升温。。
奈何中國同花順面,贏面大就係唔同你反枱,企係道德高地同你慢慢玩,吹咩~~
呢d政治藝術呀爺真係用5千年智慧同你鬥 ...
第一沒有實力的憤怒是沒意義
第二,反制應該是對等,即不作過激行為,以免加速局勢惡化,以及反被敵人口實

阿爺的政治智慧我從不擔心

眼前問題,是中美實力差距仍大
特別是核心高科技,以及金融/美元結算
目前確實是受制於敵人

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-8 03:09 PM 發表
香港呢啲所謂高官,在尾國心目中只係魚毛蝦仔,實際D,搵爺爺求救仲好啦!
老尾係超級大賊王,想食大茶飯要去劫大戶?

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-8-8 03:32 PM 發表

何解官員資料係美國佬上公佈出黎,why, why,why???
明顯在香港有代理人
剛剛見面炸

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-8-8 03:33 PM 發表
商討是沒意義
等中央公布反制的名單
並照樣將被制裁的美國官員,地址電話,social security number ,護照號碼出開
唔可以同D美狗一樣,要公布反制美國官員地址電話,但要用黑油塗去. 要大大聲講我地唔會公開人地私隱!

引用:
原帖由 ee333ee 於 2020-8-8 03:20 PM 發表
公開身份證號碼、護照號碼、住址,離曬譜,係咪學香港黃狗咁起警方人員資料。咁大個國家做啲爛仔行為。
老尾小學雞玩杯葛,話唔同人玩又威脅其他人都唔准同人玩!

引用:
原帖由 Mer哥 於 2020-8-8 03:34 PM 發表

繼兒冇做啦
黃絲繼兒做到21年3月

引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-8-8 03:42 PM 發表

明顯在香港有代理人
剛剛見面炸
睇黎有鬼頭仔
國安處應該要做野啦

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-8-8 03:45 PM 發表

睇黎有鬼頭仔
國安處應該要做野啦
這個就要有証據啦

引用:
原帖由 simonfdf 於 2020-8-8 03:48 PM 發表

這個就要有証據啦
就是要查啦

特9英個仆街俾架!!!你地吾L記得佢個仆街用哂美星日美資伺服器呀??中左國安法邊條????

岩岩香港議員密會駐港美領事館既人喎、果二位議員之前有份向美國提出制裁同制定名單、係時候請下果二位人士返去調查!!!

你個死仆街特9英將正苦用L哂美伺服器ip~你個仆街隨時伸到隻手入去挖料呀呵??

都唔明特衰正苦同阿爺做乜?吓吓同流氓老尾講仁義道德,既然佢地鍾意玩,咪同佢玩到底囉,睇吓邊個到2最後仲企喺度,搞到而家攞9普羅市民黎搞,DKLM。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]