• 瀏覽: 790
  • 回覆: 23
曱甴黃泉屍識條鐵咩!係到自high!
尾佬亂吠亂叫,世界大量資金投資就湧入中國香港,尾國就封國玩選舉玩死自己!全球都由歐美轉移去中國!
曱甴白痴就反中崇洋去自掘墳墓!

別國的內政不用管

引用:
原帖由 amadrid 於 2020-8-8 01:52 PM 發表
做野啦,所有中國人都等緊
中國人做咗野喇......現在嘴炮轟炸緊美帝
睇來美帝就來接唔住了......
就算現在嘴炮打唔死柒普.... 3 個月後佢都死緊。

引用:
原帖由 sam0010 於 2020-8-8 01:56 PM 發表
成件事只睇到美國幾咁野蠻
成件事.....文明世界都睇到中共係個無恥.野蠻.無誠信的獨裁政權

引用:
原帖由 jy008 於 8-8-2020 13:51 發表
中聯辦發言人說,對於美國宣布對中國政府涉港工作機構負責人和特區官員,實施所謂制裁,表示堅決反對和強烈譴責,絕不會畏懼任何橫蠻霸道,若美國認為所謂制裁能讓中國人妥協退讓,是弄錯了時代、打錯了算盤、枉費了心機。

咁講....即係唔打算還擊啦
美帝係咁一拳拳打到來...
強國如烏龜咁任打唔嬲
身為香港人本來想睇強國打美帝
現在只好睇烏龜比美 ...
《 民主世界 Democratic World
有錢使得推磨,
利益誘發民主狂,
黑金操縱暴徒忙。

引用:
原帖由 返工會暈 於 8-8-2020 13:58 發表
齊心抗尾
合情合理
西方主義是利益大於道德與公義,個人成就大於社會和諧,
所以仇恨一直在累積,槍擊案一直在發生,種族歧視也一直在害人。

引用:
原帖由 jy008 於 2020-8-8 01:51 PM 發表
中聯辦發言人說,對於美國宣布對中國政府涉港工作機構負責人和特區官員,實施所謂制裁,表示堅決反對和強烈譴責,絕不會畏懼任何橫蠻霸道,若美國認為所謂制裁能讓中國人妥協退讓,是弄錯了時代、打錯了算盤、枉費了心機。

咁講....即係唔打算還擊啦
美帝係咁一拳拳打到來...
強國如烏龜咁任打唔嬲
身為香港人本來想睇強國打美帝
現在只好睇烏龜比美 ...
共匪黨對香港人唔『蠻橫霸道』?

引用:
原帖由 sam0010 於 2020-8-8 01:56 PM 發表
成件事只睇到美國幾咁野蠻
上年 6 月至今,曱甴都係咁野蠻

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]