• 瀏覽: 1,394
  • 回覆: 10
英國政府近日正式為BNO的5+1列出確實細節,其內容亦將會在2021年1月起正式生效。英國政府...

我地中國好包容,你地取消戶籍,我地送中國國籍。

https://www.thestandnews.com/society/再談-bno-爭議-無懼失香港永久居民身份-大把高官陪葬/

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 F_CK 於 2020-8-8 01:56 PM 發表

連british passport 同bno 都未分清,曱甴黑記質素真係
識分又點?
英國護照關中華人民共和國人 乜事?

引用:
原帖由 請你講真話 於 2020-8-8 02:12 PM 發表

識分又點?
英國護照關中華人民共和國人 乜事?
但係阿爺可以只係針對 BNO, 人地高官子女揸 british passport 不受影響,又關你乜事?

引用:
原帖由 F_CK 於 2020-8-8 02:31 PM 發表

但係阿爺可以只係針對 BNO, 人地高官子女揸 british passport 不受影響,又關你乜事?
共產黨知道邊個 揸 BNO, 邊個 揸 british passport 咩?
高官上報左未?

引用:
原帖由 F_CK 於 2020-8-8 02:41 PM 發表

小朋友,唔好咁幼稚啦
點先爲之唔幼稚呢?

引用:
原帖由 請你講真話 於 2020-8-8 06:47 PM 發表

點先爲之唔幼稚呢?
請你講真話幼稚
對你講真話咪唔幼稚囉

引用:
原帖由 請你講真話 於 2020-8-8 02:35 PM 發表

共產黨知道邊個 揸 BNO, 邊個 揸 british passport 咩?
高官上報左未?
傻西,你續領身分證或特區護照嘅時候,要你申報有冇持有其它旅遊證件,
你咪填冇囉,發假誓好細罪嗻。

回覆 引用 TOP

They know. When you walk through the gate into the departure hall of the Hong Kong Airport, they scan your passport.  Also, who is the Head of the HK Airport Authority?? Fat Boy Lam!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]