• 瀏覽: 28,402
  • 回覆: 232
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 小窮鬼 於 2020-8-8 03:01 PM 發表
所謂全世界最自由民主嘅國家,就係乜鳩都要佢話事跟佢嗰套,唔係就圍倒你玩殘你,甚至乎殺咗你嘅總統😏
黃人果套都系咁啦

引用:
原帖由 win888999 於 2020-8-8 12:01 PM 發表
美國特朗普政府不滿世界衞生組織處理新冠肺炎疫情時偏袒中國,早前宣布退出,但繼續在七國集團(G7)推動世衞改革。英媒周五(

?20200808115611

世界唔係只有獨裁美國呀,其它國家開始真正醒悟原來美國 ...
美國可能退谷退到自己都唔記得已經退咗世衛個谷

唔係改革 係改造
係想將世衛改造到變成自己嘅私有組織咁
不過話時話
老味你唔係自己開個群玩咩
仲改咩9革? 冇人so你?

你老尾美金就黎崩潰
全世界d美債就黎變垃圾
個個走去焗住買美金幫你抹屎忽
你就負責坐定定印銀紙
比著係我都反你啦

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2020-8-8 01:00 PM 發表

老美欠WHO一大筆錢
唔係欠,美國同聯合國唔係借貸關係,最多只可以話美國比少左,但仍然係比最多錢既國家

引用:
原帖由 win888999 於 2020-8-8 12:01 PM 發表
美國特朗普政府不滿世界衞生組織處理新冠肺炎疫情時偏袒中國,早前宣布退出,但繼續在七國集團(G7)推動世衞改革。英媒周五(

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20200808/photo/bkn-20200808100448329-0808_00912_001_01b.jpg?20200808115611

世界唔係只有獨裁美國呀,其它國家開始真正醒悟原來美國 ...
唔課金又想做大佬
乜7都要認叻
乜叉都要第一
美國佬老幾呀

美亡近矣!快沽美元!

法德開始明白老尾紙老虎,做菠蘿雞

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-8 12:08 PM 發表
WHO含得能
美國日日發難渣好可憐🤣

引用:
原帖由 注冊技工 於 2020-8-8 12:31 PM 發表
每日六七萬嘅美洲病夫,自私自利、不負責任大國,何德何能去擔起大旗指揮世衛做嘢。
以經500幾萬,向600萬前進,前進,前進,前前進。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-8 12:38 PM 發表
退羅⋯九眼已夠份量~大晒 有最先進的、有資源最多的、有人才最多的、有人口巨大的
史上最強聯盟😎😎😎
美肺死得最多的強大聯盟。

退出左就收皮啦,柒朗普

滷味已經退出世衛.憑咩仲係度對世衛改革指指點點?

引用:

?20200808115611

人地法德都吾支持你la

改咩呀 過一個好過啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]